Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Čistač/ica prostorija

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 23-02-2015)
Oglas pregledan: 621 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Subotica
Euro Petrol je kompanija koja se bavi prodajom i distribucijom svih vrsta goriva. Našim potrošačima nudimo pristupačan i moderan brend, a zahvaljujući jasnoj, doslednoj i stalnoj komunikaciji sa njima, razvijamo se u skladu sa njihovim željama, primedbama i sugestijama, i od samog početka našeg postojanja negujemo njihovo poverenje.

 

Pozivamo Vas da se prijavite na oglašenu poziciju

 

Čistač/ica prostorija

 

Opis  poslova :

  • Vrši čišćenje i usisavanje poslovnih prostorija, kako unutrašnjih tako i spoljnih
  • Vrši pranje i brisanje prozora, podova, drvenarije, inventara, zavesa i pomoćne opreme
  • Vrši ispomoć u vrtlarskim radovima

 

Posebni uslovi:

·         Rad u smenama

·         Noćni rad

 

 

 

Rok za konkurisanje je 08.03.2015.


 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Euro Petrol d.o.o.

Subotica, Otmara Majera 6

Matični broj: 08505004

Euro Petrol osnovan je 1996. godine otvaranjem svoje prve benzinske stanice u ulici Otmara Majera u Subotici. Od tada, Euro Petrol je postao ugledna kompanija sa distributivnom maloprodajnom mrežom od preko 23 benzinske stanice na teritoriji Srbije.

Osnovna delatnost Euro Petrola je veleprodaja, maloprodaja i distribucija svih vrsta goriva.

Zahvaljujući jasnoj, doslednoj i stalnoj komunikaciji sa potrošačima, Euro Petrol predstavlja sinonim za diferenciran i prepoznatljiv brend u segmentu trgovine naftnim derivatima. Prepoznatljivost svog brenda Euro Petrol svakim danom jača širenjem svoje maloprodajne mreže, lanca benzinskih stanica, uz snažnu marketinšku podršku kroz pažljivo odabran strateški pravac. Svoju diferenciranost Euro Petrol dokazuje kvalitetom goriva na svojim benzinskim stanicama i uslugama koje pruža potrošačima.


Slični poslovi