Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


DISPONENT MEĐUNARODNOG I UNUTRAŠNJEG TRANSPORTA I LOGISTIKE

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 26-12-2018)
Oglas pregledan: 511 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Preduzeće INTERKOM IZ Priboja iskazje potrebu za zaposlenjem DISPONENTA MEĐUNARODNOG I UNUTRAŠNJEG TRANSPORTA I LOGISTIKE za vozila do 3,5 t.

Uslovi: SSS, VŠS, VSS iz oblasti ekonomije, saobraćaja, informatike, menadžmenta.

RADNO ISKUSTVO: Potrebno je radno iskustvo na sličnim poslovima najmenje 1 godinu.

POTREBNO JE: Poznavanje engleskog (čitanje, pisanje, konverzacija) i po mogućstvu nemačkog jezika. Aktivno korišćenje računara uz lako snalaženje u korišćenju programskih alata i interneta..Kandidat/kinja treba da poseduje osobine samopouzdanja, odgovornosti, preciznosti, tolerantnosti, komunikativnosti, brzine, smirenosti, sistematičnosti, organizovanosti i ambicioznosti.

OPIS POSLOVA: Komunikacija i ugovaranje poslova transporta i logistike putem telefona i drugih elektronskih medija komunikacije preko platformi berze transporta.

Praćenje vozila i potrebna komunikacija sa vozačima i serviserima kao i vođenje odgovarajuće evidencije vezane za transportne naloge, vozila i vozače.

Ponuda firme: Uredna prijava u stalni radni odnos uz redovnu isplatu odgovarajuće zarade, svh benefita iz radnog odnosa i mogućnost ostvarenja bonusa na zaradu

Prijave slati isključivo na e-mail:interkompb@gmail.com
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
INTERKOM o.d.

Priboj, Radnička bb

PIB: 101011008
Matični broj: 17266179

Preduzeće za međunarodnu špediciju i transport INTERKOM Priboj


Slični poslovi