Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: 28.03.2019. (postavljen: 06-02-2019)
Oglas pregledan: 82 puta
Poslodavac je deaktivirao oglas te nije moguće konkurisati na isti
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Za potrebe našeg klijenta, tražimo kandidate za poziciju Edukatora u Novom Sadu.
 
Opis posla:
- Odlazak kod postojećih korisnika u paru po dobijenim nalozima
- Pružanje informacija o uslugama i pomoć pri prelasku na digitalni sistem emitovanja
- Evidentiranje podataka
 
Profil kandidata:
- Motivisanost
- Komunikativnost
- Studenti do 26 godina
 
Kanidatima nudimo:
- Rad na terenu
- Fleksibilno radno vreme (40h nedeljno)
- 30.000 rsd, mesečno
 
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti slanjem biografije na mejl: poslovi@mjob.rs , navesti ime i prezime, NS, Edukator.
 
Prijave bez dostavljene biografije neće biti uzete u razmatranje.

Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.


Poslodavac je deaktivirao oglas te nije moguće konkurisati na isti

Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315


Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi