Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 20-11-2012)
Oglas pregledan: 2779 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Sad

Potrebni profesori, asistenti i pripravnici za rad u obrazovnom centru za talente.

Poslati CV i predlog svojih tema - internet, kreativnost, komunikacija
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Epicentar DOO

Novi Sad, Veljka Petrović 6

PIB: 104552792
Matični broj: 20176563

Preduzeće za strateški razvoj Epicentar, je osnovano kao privatno neprofitno preduzeće 1991. godine sa osnovnom ambicijom da se bavi inovativno-razvojnom funkcijom u privredi i društvu. Osnivač je Đorđe Mojić ujedno i glavni autor većine projekata. U toku 21 godine rada realizovani su različiti multidisciplinarni projekti pre svega humanog i istraživačkog tipa.
U periodu 1991-2012. realizovani su: Sajam umetnosti Sajam gasa i ekologije, Sajam računara, Business Exit, Čigra, Festival sladoleda, Šareni dani Uskrsa, Baby exit, Festival optimizma, Riznica, Zapošljavanje nezaposlenih, Elektro auto, Igračka za nepoznatog druga, Savremeno gazdinstvo, Šneskograd, Zlatno seme mladosti, Motorni zmaj, Yukea-namestaj, Idealno selo…
Epicentar se bavi i velikim brojem drugih oblasti (svim sem trgovine) a najviše uslugama, razvojem i humanitrnim projektima za decu. Delimična lista realizovanih projekata:
• časopis za privredu, časopis za nauku, časopis za decu;
• sajam računara, sajam gasa, sajam umetnosti, sajam za decu;
• seminar za MSP, seminar za marketing, seminar za nove tehnologije poslovanju;
• strateški razvoj opstine Senta, kompleksni razvoj opštine Čoka;
• turistički koncept Zlatne ruke u Bujanovcu za Republicko Ministarstvo za turizam, dragulj prirode za Srbijašume, turistički koncept Sremskih Karlovaca, turistički koncept Sportlenda;
• razvojni program za fabrike, motorni zmaj


Slični poslovi