Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Google Apps konsultant

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 14-11-2013)
Oglas pregledan: 1331 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Google Apps konsultant zadužen je za rad s klijentima i implementaciju Google Apps usluga u preduzećima. Kandidat mora biti iznimno samostalan, imati visoku emocionalnu inteligenciju, veliku sposobnost učenja. U obavljanju poslova potrebno je ponekad govoriti pred više ljudi, držati prezentacije, putovanja su dio posla. Certifikacija za Google Apps deployment je obavezna a uz to i recertifikacija. Navedena plaća je početna ali u skladu s rezultatima i sposobnošću kandidata plaća će vrlo brzo biti povećana. Formalno informatičko obrazovanje nije neophodno ali je potrebna sklonost informatici i veliki potencijal za učenje u tom području.

Radno iskustvo nije neophodno, ali potrebna je želja za učenjem i usavršavanjem te sposobnost samostalnog rada.

 

Kandidati trebaju popuniti ovu formu https://docs.google.com/a/miadria.com/forms/d/1LZjP-6CyW0i-qZ47u0K6tKUKl0y4N9bVxI-X-4BbGWo/viewform i uz to trebaju poslati mail sa CV na miadria@miadria.com
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Miadria d.o.o.

Beograd, Radnička c.58

PIB: 107611532
Matični broj: 20836440

Miadria d.o.o. djeluje u Hrvatskoj od 2007. a 2012. osnovana je i Miadria d.o.o. u Srbiji. Miadria je Google Enterprise Partner koji pokriva područje Hrvatske,Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije. Isključivo se bavimo prodajom, implementacijom i konzultantskim uslugama vezanim uz Google Enterprise rješenja (Google Apps i Google Enterprise Search).


Slični poslovi