Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Google Enterprise Search konsultant

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 25-01-2014)
Oglas pregledan: 1984 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd, Novi Beograd
Miadria je Google Enterprise partner koji radi na području Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.


Tražimo izuzetno ambicioznu osobu za poziciju Google Search Appliance konsultanta. Posao je dinamičan, uključuje rad s klijentima, puno putovanja, mogućnost stimulativnog nagrađivanja sukladno rezultatima rada. Kandidat treba biti samostalan i spreman na stalno usavršavanje, te na redovne certifikacije koje su nužne za obavljanje posla. Posao uključuje rad s klijentima te kandidat mora imati izražene sposobnosti komunikacije sa klijentima i emocionalnu inteligenciju. Posao uključuje i govore pred većim brojem ljudi i prezentiranje rešenja u procesu prodaje.


Razvoj kompetencija potrebnih GSA konsultantu  uključuje programske jezike (Javascript,Python,...), operativne sisteme (Linux, Windows Server, …), poznavanje imeničkih servisa MS Active Directory/LDAP. Konsultant mora uz poznavanje informatike imati i sposobnost razumevanja poslovanja i poslovnih procesa.


U početku nudimo ugovor na probna tri meseca sa početnom platom a vremenom će uz postignutu sertifikaciju doći i ozbiljna plata koja pripada ozbiljnom poslu koji će konsultant obavljati.


Ukoliko želite izazovan posao na kojem mogu uspjeti samo najbolji javite se na ovaj oglas.


Upitnik popunite na ovoj adresi - https://docs.google.com/forms/d/1xeZXmG4qBOOIMJ8euhsLxeRsfOFHfJp_bszstbB6etw/viewform


Nakon što popunite upitnik mailom pošaljite popratno pismo i CV na adresu miadria@miadria.com.

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Miadria d.o.o.

Beograd, Radnička c.58

PIB: 107611532
Matični broj: 20836440

Miadria d.o.o. djeluje u Hrvatskoj od 2007. a 2012. osnovana je i Miadria d.o.o. u Srbiji. Miadria je Google Enterprise Partner koji pokriva područje Hrvatske,Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije. Isključivo se bavimo prodajom, implementacijom i konzultantskim uslugama vezanim uz Google Enterprise rješenja (Google Apps i Google Enterprise Search).


Slični poslovi