Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Grafička priprema za štampu

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 18-10-2013)
Oglas pregledan: 547 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Nova Pazova
Potrebni radnici za grafičku pripremu za štampu u štampariji u Novoj Pazovi.

Posao podrazumeva povremen rad. Prednost studentima

Svi zainteresovani mogu poslati CV na poslovi@sservis.rs sa napomenom za ovo radno mesto.

 

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi