Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


HACCP REFERENT (Region - Šabac)

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 08.03.2021. (postavljen: 01-02-2021)
Oglas pregledan: 292 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Šabac
Gomex doo Zrenjanin, trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Srbije traži zainteresovane za radno  mesto: 

HACCP REFERENT 

Region - Šabac 

Uslovi za kandidate: 

∙ Najmanje IV stepen stručne spreme mikrobiološkog, prehrambenog, veterinarskog, medicinskog,  hemijskog, tehnološkog ili tehničkog smera i gimnazija 

∙ Minimum 1 godina radnog iskustva na istoj poziciji u oblasti trgovine robom široke potrošnje ∙ Uverenje o položenom stručnom ispitu i HACCP sistemu 

∙ Znanje engleskog jezika  

∙ Poznavanje rada na računaru (MS Office paket – Excel, Word) 

∙ Vozačka dozvola B kategorije, aktivan vozač 

Opis posla:  

∙ Kontroliše na terenu celokupan rad svih maloprodajnih objekata, ugostiteljskog objekta i  distributivnih centara u sastavu Gomex d.o.o. radi poboljšanja higijenskih uslova u prometu hranom  i vođenju svih zakonom propisanih evidencija. 

∙ Učestvuje u dopunjavanju i izvršavanju HACCP plana, vodi HACCP dokumentaciju, planira i  organizuje validaciju i verifikaciju HACCP plana, dužan je da aktivno učestvuje u okviru HACCP  tima, učestvuje u primeni HACCP sistema, odgovoran je za primenu dobre proizvođačke, trgovačke  i higijenske prakse.  

∙ Obučen je za uzimanje uzoraka namirnica i briseva.  

∙ Predstavlja privredno društvo pred nadležnim državnim organom (inspekcijom) u slučaju uočenih  nepravilnosti u radu iz delokruga svoga posla. 

Mi Vam nudimo:  

∙ Posao u dinamičnom okruženju i timu mladih i ambicioznih ljudi 

∙ Mogućnost profesionalnog napredovanja i usavršavanja uz eksternu edukaciju    

 Svi zainteresovani koji ispunjavaju gore precizirane uslove treba da pošalju svoju biografiju na  www.gomex.rs (odeljak za posao) gde će popuniti prijavu za. Rok za podnošenje prijava je do popune.  Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.  

  

Tel. službe ljudskih resursa 062/247-138, 062/607-836KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
GOMEX DOO

Zrenjanin, MILETICEVA 27A

PIB: 101161267
Matični broj: 8652163

Za našu kompaniju investicija u zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima, uz rad u malim grupama, obezbeđena je svim zaposlenima u Gomex-ovom Trening centru u Zrenjaninu. Na taj način svako od 1.200 zaposlenih može maksimalno da razvije sopstvene potencijale i usavrši svoje poslovne veštine. Primena stečenih znanja omogućava uspostavljanje profesionalnog, a ipak prisnog, odnosa sa potrošačima.


Slični poslovi