Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Internet saradnik

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 02-10-2014)
Oglas pregledan: 2173 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Stručna sprema: Visoka školska sprema, Viša stručna sprema, Srednja stručna sprema

Opis posla: Strateški Internet marketing, viral marketing, istraživanje na Internetu, Offline i Online marketing, Wirenet imidž i identitet na Internetu, analiza aktivnosti korisnika, direktni marketing i prodaja na Internetu, analiza proizvoda i usluga pogodni za prodaju na Internetu, opsluživanje web sajt koji prodaje i promoviše.

Broj izvršilaca: 1

Profil kandidata: Kreativan, samostalan u kreiranju, odlučivanju i sprovođenju zadataka, pozitivan, vedrog duha i nasmejan :-)

Znanja i veštine: Poznavanje programa za unos teksta, kalkukacije i izradu prezentacija, programa za obradu slike, odlično poznavanje interneta i socijalnih mreža, odlično znanje engleskog (pre svega pisanje) i/ili nemačkog jezika (dodatni jezici od prednosti).

Radno iskustvo: Minimum 6 meseci u branši. Perspektivni i talentovani kandidati (studenti i svi oni koji su temu Internet marketing obrađivali tokom školovanja) mogu i bez radnog iskustva (obavezan probni period).

Nudimo: Sigurnost u perspektivnoj, dinamičkoj kompaniji, mogućnost napredovanja.

Napomena: Naš posao je vezan za internet i potrebna nam je online komunikacija sa našim članovima i firmama partnerima. Vaš zadatak je da osmišljate kampanje i njihove forme, da ih pripremate i distribuirate.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Zarf Group

Beograd, Kajmakčalanska 15

Matični broj: 20785969

Zarf Group je kompanija u čijem sastavu se nalazi više članica. Koncept poslovanja kompanije ogleda se u balansu izmedju ekonomskih i društvenih ciljeva. Od plasmana i distribucije do kreiranja reklamnih kampanja.


Slični poslovi