Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Izvršilac poslova dezinsekcije i deratizacije i poslovni sekretar

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 05.04.2018. (postavljen: 01-03-2018)
Oglas pregledan: 574 puta
Povećaj font: A+ | A-
Potrebni izvršioci na poslovima dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije kao i poslovni sekretar koji bi sa vremena na vreme obavljao terenski posao. Radna mesta su stalna, posao je kancelarijsko / terenski a zarada fiksna + dodatni sati i procenat.

Obavezan uslov je stručna sprema - Sanitarno ekološki tehničar ili visoka stručna sprema iz oblasti Zaštite bilja (Poljoprivredni fakultet - Zaštita bilja) i važeća vozačka dozvola "B" kategorije.

Prijava je obavezna.

Molimo sve zainteresovane da konkurišu isključivo slanjem biografije na mail posao@ddd.rsKONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
Eko-Tim Agencija za dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju

Beograd, Drinčićeva 29

PIB: 107058498
Matični broj: 62469447

EKO-TIM se bavi uslugama dezinsekcije dezinfekcije, deratizacije, dezodoracije, fumigacije, deviperizacije i zaštite od ptica poslovnih prostora, obdaništa, bolnica, stambenih prostorija kao i ostalih zatvorenih i otvorenih površina uspešno od 2001. godine i osposobljena je kadrovski i tehnički za najsloženije poslove u oblasti D.D.D.


Slični poslovi