Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Junior Software Developer

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 25-09-2013)
Oglas pregledan: 526 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Sad
Zapošljavamo!

Tražimo talentovane diplomce!  Započnite svoju karijeru kod nas!

Mi nismo kompanija koja će tražiti od vas da imate 10 godina iskustva, a 25 godina života. Mi stvaramo programere!

Ukoliko ste diplomirali na odgovarajućem fakultetu (PMF ili FTN), mi vam nudimo zvaničnu Microsoft obuku i besplatno polaganje Microsoft ispita. Kod nas imate odličnu priliku da se dalje usavršavate. Dobro znanje engleskog jezika je neophodno.

Kod nas ćete raditi na projektima za neke od najvećih internacionalnih kompanija na svetu. U timovima ćete sarađivati sa Microsoft sertifikovanim programerima, trenerima i MVP-jevima.

Mi smo kompanija koja je između ostalog razvila softver nagrađen na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga – CeBIT.

Naša kompanija je dugogodišnji Microsoft sertifikovani partner.

Mi smo razvili aplikaciju za upravljanje znanjem i veštinama zaposlenih koju koriste neke od najvećih multinacionalnih korporacija na svetu.

Zainteresovani? Prijavite se do 20.10.2013. na info[at]icodefactory[dot]com za poziciju Junior Software Developer-a u Novom Sadu.

 Trenutno ne tražite posao? Nema problema, neka vaši prijatelji znaju da tražimo Junior Software Developer-e.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
ICodeFactory d.o.o.

Novi Sad, Trg Marije Trandafil 24

Matični broj: 20706635

ICodeFactory se bavi razvojem softvera na Microsoft platformi, konsultantskim uslugama i profesionalnom obukom. Kadar čine fakultetski obrazovani eksperti, sertifikovani od strane Microsoft-a kao MCSD; MCPD; MCITP; MCT.
Naše usluge i proizvode koje razvijamo koriste neke od najvećih svetskih kompanija.


Slični poslovi