Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Kol operateri

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 06-02-2018)
Oglas pregledan: 740 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Potrebna su nam minimum 2 operatera u call centru u Sava životnom osiguranju sto pre,.Radno vreme je radnim danima 8_16,odnosno 9-17. Na osnovnu zaradu po casu 143 rsd/h dodaje se topli obrok i naknada za prevoz, jos ukupno 4000 rsd.

Ne radi se vikendom, kao ni verskim praznicima. Za rad na dan državnog praznika dobija se naknada u skladu sa zakonom.

Takođe zadrugari ostvaruju mesečne bonuse i njih definisemo proširenjem vašeg osnovnog ugovora sa zadrugarom. Mi smo ozbiljna kompanija i zadrugar može da napreduje, u finansijskom smislu, kao i da dobije status zaposlenog. Nalazimo se u Beogradu, nedaleko od beogradskog sajma.

U obzir dolaze kako studenti, tako i svi ostali.
Prijave-neophodno poslati cv na konkurs@nefertit.rs


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2

O poslodavcu:
NEFERTITI OMLADINSKA ZADRUGA

Beograd, NEHRUOVA 51 A LOK 133

PIB: 105417523
Matični broj: 20379162

Omladinska zadruga " N E F E R T I T I " osnovana je početkom 2008 godine u Beogradu sa osnovnim zadatkom da omogući i obezbedi da zadrugari na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju poslove koji imaju privremeno povremen karakter, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih, socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajeničkih potreba.

Za samo 2 godine, savremenim načinom evidentiranja i obrade podataka, uz maksimalnu primenu zakonskih propisa u poslovanju, profesionalnim, odgovornim radom i stalnim usavršavanjem, izgradili smo ugled, mesto i ime u poslovnom svetu. Kod pažljivo biranih poslodavaca oko 350 zadrugara mesečno bude raspoređeno na obavljanje različitih poslova:

- anketiranje

- promovisanje

- rad na računarima

- rad u Call centrima

- rad na pakovanju i lepljenju deklaracija

- čišćenju i pranju prostorija

- rad u vešernicama

- deljenju letaka

- lakšim i težim fizičkim poslovima

- i drugim sličnim poslovima

Našim članovima učlanjenim sa radnim knjižicama vršimo prijave i odjave na PIO, uredno vodimo podatke o periodu rada i stanju osiguranja koji se na kraju svake godine upisuje u obrazac M-4K.

!!! Učlanjenje u OMLADINSKU ZADRUGU " NEFERTITI " je BESPLATNO !!!

BUDITE I VI DEO USPEŠNOG TIMA


Slični poslovi