Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Komercijalista

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 09-08-2013)
Oglas pregledan: 1090 puta
Povećaj font: A+ | A-
Mogu konkurisati lica obrazovnog profila: Diplomirani inženjer poljoprivrede, smer ratarstvo i Diplomirani inženjer poljoprivrede, smer Zaštita bilja. 

Opis posla: Obilazak poljoprivrednih apoteka na terenu, nuđenje semenske robe ,,Instituta'', svakodnevni kontakt sa predstavnikom poslodavca, magacionerima.

Mesta rada su: Niš, Leskovac, Vranje, Zaječar, Pirot, Bela Palanka, Trstenik, Varvarin, Prokuplje, Kuršumlija i Kraljevo

Poslodavac obezbeđuje: laptop, mobilni telefon i službeno vozilo .

Zainteresovani kandidati treba do 20.08.2013.godine svoje biografije da pošalju na adresu poslodavca: Institut za povrtarstvo, 11420 Smederevska Palanka, ul. Karađorđeva 71, sa naznakom ,,Za Komercijalistu na terenu'', ili na e-mail: jdjordjevic@institut-palanka.co.rs 


Lice za kontakt je Jelena Đorđević Stanković, tel:026/317-170 lok.113 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Institut za povrtarstvo doo

Smederevska Palanka, Karađorđeva 71

Matični broj: 20206918

Institut za povrtarstvo je domaća istraživačko razvojna organizacija koja poseduje dugogodišnju akumulaciju znanja koja se prenosi na nove generacije naučnika, unapređuje, razvija i realizuje kroz procese istraživanja, selekcije sorti i hibrida, proizvodnje semena, dorade, plasmana i prodaje semena.


Slični poslovi