Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Komercijalista za prodaju poslovnih uniformi

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 07-09-2014)
Oglas pregledan: 1905 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd, Novi Beograd
Potrebnni Komercijalisti za prodaju proizvoda iz asortimana firme Nag Poslovne uniforme, hotelima, restoranima, trgovinskim lancima, megamarketima i svim firmama čiji su zaposleni uniformisani ili imaju zakonsku obavezu da zaposleni nose radnu ili zaštitnu odeću. Bez obzira na tip proizvoda, glavni zadatak komercijalista jeste da zainteresuju klijente za svoj proizvod i da odgovore na sva pitanja ili probleme klijenata. Komercijalisti savetuju klijenta koju vrstu, model, stirovinski sastav treba da ima proizvod koji je potreban klijentu..
Komercijalisti rade u kancelariji ali i posećuju kako potencijalne tako i postojeće kupce. Prilikom poseta potencijalnom klijentu, predstavljaju potrebe kupaca i defininišu na koji način njihova roba ili usluga može zadovoljiti te potrebe. U svom radu koriste se uzorcima ili katalozima koji opisuju proizvode koje naša kompanija prodaje, kao cene, dostupnost ili korisnost (način na koji ti proizvodi štede novac i povećavaju produktivnost) tih proizvoda. Zbog brojnih proizvođača, odnosno trgovaca na veliko koji nude slične proizvode, komercijalisti pokušavaju da naglase jedinstven kvalitet proizvoda ili usluga naše kompanije. Firma Nag Poslovne Uniforme bavi se dizajnom, proizvodnjom i prodajom poslovnih uniformi, radne, promo i HTZ odeće. www.nag.rs.

Odgovornosti komercijaliste:

·         Poseta potencijalnih i postojećih kupaca

·         Primanje narudžbina

·         Rešavanje problema i prigovora kupca

·         Pružanje informacija kupcima

·         Održavanje kontakta sa klijentom

·         Ugovaranje novih poslova

·         Analiza statističkih podataka

·         Priprema izveštaja

·         Administrativni poslovi

·         Proučavanje literature o proizvodima

·         Praćenje tržišta

·         Praćenje poslovanja konkurenata

Veštine i osobine koje bi trebalo da ima komercijalista:

·         Usmerenost na ciljeve

·         Uverljivost

·         Mogućnost samostalnog i timskog rada

·         Veštine prezentacije

·         Sposobnost efikasnog rešavanja problema

·         Strpljivost i upornost

·         Poznavanje proizvoda

·         Fizička izdržljivost

·         Sklonost ka putovanjima

·         Poznavanje lokalnog  tržišta

·         Analitičnost

·         Znanje engleskog jezika

·         Znanje rada na računaru

 -        POZNAVANJE RADA SA TENDERIMA

·         Vozačka dozvola B kategorije
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
NAG DOO POSLOVNE UNIFORME

Beograd, SURČINSKI PUT 18

Matični broj: 20065966

Firma NAG d.o.o. Poslovne uniforme se bavi dizajniranjem i proizvodnjom poslovnih i radnih uniformi. Naš osnovni cilj je potpuni kvalitet i prepoznatljivost u svim segmentima – od dizajna, razvoja proizvoda, izbora kvalitetnih materijala, pa do vrhunske izrade.
Koristeći tridesetogodišnje porodično iskustvo i tradiciju u stvaranju stila odevanja pojedinca, razvila se ideja o brendiranju kompanija na korporativnom nivou. Od te ideje pa do danas, firma NAG sa ponosom ima mnogo zadovoljnih klijenata koji posluju u različitim industrijama ali dele nešto zajedničko, a to je težnja ka kvalitetu i prepoznatljivosti sopetvenog brenda kroz njima jedinstveni stil oblačenja. Firma NAG svojim klijentima pruža jedinstvenu slobodu u odabiru materijala, boja i dizajna...


Slični poslovi