Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Konsultant - agent u prometu nepokretnosti

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 03-06-2017)
Oglas pregledan: 6387 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Konsultant - agent u prometu nepokretnosti

 

Opis posla

Posao je kombinacija kancelarijsko-terenskog rada i zasniva se na poznavanju psihologije rada u prodaji i veštini efikasne komunikacije. Posao je dinamičan, omogućava kvalitetne kontakte, brzo napredovanje, stalnu edukaciju i dobru zaradu.

Konstantno informisanje o tržištu nekretnina
Zakazivanje sastanaka između stranaka
Pokazivanje nekretnina
Pregovaranje o ceni nekretnine
Obezbeđivanje potpisivanja ugovora

Znanje i veštine

- Izgrađene komunikacione veštine
- Osnove pregovaranja, 
- Najmanje srednji nivo engleskog jezika, 
- Microsoft Office - Word, Excel, Power Point

Radno iskustvo

 

Poželjno je radno iskustvo na obavljanju poslova agenta ili menadžera u sektoru posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti.

Ohrabrujemo kandidate koji nemaju radnog iskustva u ovoj oblasti da se slobodno jave kako bi se priključili mladom timu početnika koji će se razvijati zajedno sa našom kompanijom

 

Profil kandidata

 

- Sistematičnost i odgovornost;
- Organizovanost i pedantnost;
- Komunikativnost (verbalna i pisana komunikacija);
- Strpljivost i istrajnost
- Pouzdanost i uverljivost
 

 

Nudimo

 

Kvalitetne radne prostorije i prijatno radno okruženje. Omogućavamo maksimalnu samostalnost u radu uz podršku celog tima. Obezbeđujemo kvalitetan marketing i nudimo radni odnos kao i korektne procente za realizaciju posla.

 

 

Napomena

 

Rad u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti je danas jedna od najprofitabilnijih delatnosti na globalnom tržištu. Ovaj posao pogodan je samo za vredne i ambiciozne kao i one koji žele da ostvare visoke prihode.

U Srbiji postoji izražena potreba za mladim i školovanim kadrovima svih profila za rad u segmentu real estate-a. Mi pružamo priliku da se dokažu svima koji su uvereni da je uspeh njihova sudbina.

Nakon obuke, pripravničkog perioda i sticanja licence obezbeđujemo stalni radni odnos plus procenat od realizacije. Oglas je otvoren do popune radnih mesta. Iskustvo je poželjno ali nije uslov za prijavu.

 

CV šaljite na:      galerija.agencija@gmail.com

sajt agencija:      www.galerijanekretnine.com

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
Galerija nekretnine doo

Beograd, Starine Novaka br.7

PIB: 107957993
Matični broj: 20904755

Kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda apsolutni je predvodnik novog talasa firmi koje se poslovima posredovanja u prometu nepokretnosti bave na inovativan način uvodeći profesionalne standarde u način prezentacije nepokretnosti do sada neviđen na domaćem tržištu. Tim naših programera i stručnjaka iz različitih oblasti zaslužan je za vrhunska tehnološka rešenja u predstavljanju nepokretnosti a koja podrazumevaju kvalitetan i precizan opis objekata sa svim relevantnim podatcima, kvalitetne fotografije, skice, video zapise i interaktivne mape unutrašnjosti prostora tako da klijent i pre izlaska na teren ima na raspolaganju sve bitne elemente enterijera što mu umnogome olakšava i štedi vreme pri donošenju odluka.

Kompletnu pravnu sigurnost našim poslovnim partnerima i saradnicima garantuje naše višedecinijsko iskustvo u poslovima posredovanja, tim naših advokata specijalizovanih za poslove u oblasti prometa nepokretnosti, savršena saradnja sa katastrom nepokretnosti kao i sa notarskom službom koja je od strane države jedina ovlašćena da proverava i potvrđuje pravnu valjanast iskazane volje ugovornih strana.

Ono što sa posebnim ponosom ističemo je da je kompanija Galerija nekretnine doo iz Beograda lider kada je u pitanju zastupljenost u domaćem medijskom prostoru bilo da su u pitanju štampani ili elektronski mediji. Rezultat takvog pristupa oglašavanju dovodi do toga da su nekretnine koje su u listingu naš


Slični poslovi