Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 05-11-2013)
Oglas pregledan: 412 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Batajnica
Za potrebe našeg klijenta tražimo studente za deljenje promotivnog materijala u Batajnici i Novim Banovcima.

Uslovi za kandidate:

  • Studenti do 26 godina.
  • Fleksibilno radno vreme.
  • Radi se 5h dnevno dva puta nedeljno.
  • 150 din/h


Članovi se mogu prijaviti putem online aplikacije ePoslovnica (oglas br. 135). Obavezno je postavljanje CV-a u sekciji Moja biografija.

Kandidati koji nisu članovi se mogu prijaviti putem sledećeg linka http://www.sservis.rs/prijavazaposao

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi