Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 20-03-2018)
Oglas pregledan: 1659 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
KURIR/KA

Više izvršilaca

Beograda

STALNI RADNI ODNOS

Opis posla

Kompaniji koja je lider u svom poslovanju, potrebni KURIRI sa vozačkom dozvolom B kategorije (aktivni vozači ) za prevoz robe.

Nudimo:

                             -radno vreme svaki dan (po potrebi posla)

                              -Početna plata od 35.000 do 40.000

                              -slobodan dan nedelja

 

KONTAKT

Novi Beograd

Antifašističke Borbe 21e

069/639963

011/2600470

011/3018667

[email protected]

europ[email protected]
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2


O poslodavcu:
OMLADINSKA ZADRUGA EUROPA PTŽ

Beograd, Antifasisticke borbe 21e

PIB: 100199768
Matični broj: 07916175

Mladima dajemo svu podršku i pomoć u pronalaženju prvog posla. Omladinska zadruga Europa PTŽ predstavlja neizostavnu kariku na putu formiranja ličnosti svake mlade osobe. Poznato je da radna iskustva doprinose formiranju vredne i ozbiljne ličnosti koja potpuno razume odgovornost. Ne zaboravimo da rad preko omladinske zadruge često predstavlja prvo radno iskustvo nekog omladinca i kao takvo ono poseduje dodatni pedagoški karakter. Mladi ljudi se preko omladinske zadruge detaljnije upoznavaju sa radnom klimom u zemlji a stiču i mnoga lepa iskustva: upoznavaju veliki broj mladih ljudi, povezuju se i stiču iskustvo rada u nekim od velikih firmi sa kojima Omladinska zadruga Europa PTŽ sarađuje.

Omladinska zadruga "Europa PTŽ" sarađuje sa oko 500 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa velikim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Naša studentska zadruga sarađuje i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.


Slični poslovi