Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 28-10-2014)
Oglas pregledan: 557 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Za potrebe našeg klijenta tražimo kuvare za rad u renomiranom restoranu u Beogradu. Komunikativni, stabilni i odlučni radnici, spremni na učenje i usavršavanje.

Opis posla:

-       Pravljenje liste jela za pripremu

-       Aranžiranje jela

-       Angažovanje na duži vremenski period

 

Uslovi za kandidate:

 

-       Obavezna ugostiteljska škola

-       Poželjno iskustvo, ali nije neophodno

-       Spremni za učenje i napredovanje

-       Spremni za rad na duži period

-       Studenti i nezaposleni do 35 godina


Prijave preko sledećeg linka (oglas br.478) http://www.sservis.rs/prijavazaposao

 

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.

 


Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi