Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


KV Montažer za ventilisane i metalne fasade, 3 izvršioca

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 18-05-2018)
Oglas pregledan: 561 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
 

LINING doo Beograd građevinsko preduzeće specijalizovano za krovopokrivačke i fasaderske radove zbog povećanog obima posla raspisuje konkurs za sledeće pozicije:

KV Montažer za ventilisane i metalne fasade,  3 izvršioca


Nudimo:

  • Redovna i stimulativna primanja
  • Mogućnost stručnog usavršavanja
  • Rad na referentnim projektima

Napomene:

  • Zainteresovani nas mogu kontaktirati na tel. 064/97-37-829

 
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
LINING DOO BEOGRAD

Beograd, LUKE VOJVODICA 20V/10

PIB: 107112924
Matični broj: 20744138

Kompanija je osnovana sa ciljem da na tržištu ponudi rešenja i sisteme za fasade i krovove, prvenstveno za industrijske i komercijalne objekte, a u skladu sa sve većim potrebama i zahtevima u pogledu energetske efikasnosti objekata.

U skladu sa znanjem i stečenim iskustvom svojih zaposlenih, LINING na tržištu Srbije može da ponudi više različitih sistema ventilisanih fasada i krovova kao najbolja rešenja energetski efikasnih objekata.

Svi ventilisani sistemi su suvomontažni i montiraju se direktno ili na postojeći zid ili na skeletnu konstrukciju kao gotov proizvod sa širokim spektrom spoljnih završnih materijala svaki sa svojim specifičnim karakteristikama i estetskim mogućnostima primene. U skladu sa tim LINING može ponuditi završne obloge od aluminjuma, plastificiranog čeličnog lima, inoxa, corten čelika i cinka.

LINING nudi i opcione usluge, montaže ventilisanih fasada od fiber cementnih ploča, alubonda kao i staklene fasade.

Široki spektar materijala omogućuje da LINING razmišlja i radi zajedno sa projektantima, klijentom i izvođačem radova kako bi napravio pravi izbor uzimajući u obzir savremene estetske i funkcionalne zahteve.

Direktan dijalog, sa ciljem da se od početka razumeju očekivanja klijenata u svim segmentima, pomaže nam da uvek obezbedimo adekvatne informacije, podršku, servis i naravno brzu i efikasnu uslugu.

Kao odgovor na specifičan


Slični poslovi