Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji


LICENCIRANI ISPITIVAČ

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 05-12-2018)
Oglas pregledan: 1295 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
CONFIDA je internacionalna grupa koja se bavi knjigovodstvom, poreskim savetovanjem i revizijom sa kancelarijama u zemljama jugoistočne Evrope. Na tržištima sve prisutnije globalizacije pružamo usluge savetovanja klijentima iz svih poslovnih oblasti. Naše poslovanje se zasniva na pricipu najboljih umova - kombinovanjem međunarodnog iskustva i lokalnog khow-how-a, pružajući našim klijentima odgovore na sva njihova pitanja.

U ime našeg klijenta, vodeće internacionalne auto škole, CONFIDA traži motivisanog kandidata za ispunjavanje položaja:


 

LICENCIRANI ISPITIVAČ

Mesto: Beograd

Broj radnih mesta: 2

Odgovornosti:

 • Pripremanje testova za polaganje vožnje;

 • Pregledanje testova;

 • Komunikacija sa polaznicima.

Zahtevi:

 • Radno iskustvo je poželjno;

 • Licenca za ispitivača B kategorije;

 • Licenca za ispitivača A kategorije – poželjno.

 

Profil kandidata:

 • Dobre komunikacione veštine;

 • Pouzdanost.

 

Nudimo:

 • Otvorena mogućnost stalnog usavršavanja;

 • Fleksibilno radno vreme.

 

Zainteresovani kandidati svoju biografiju mogu poslati elektronskim putem

na adresu: [email protected]

 

Kandidati koji prijave dostavljaju elektronskim putem saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanje kandidata na osnovu zakona o zaštiti podataka.

 

Hvala na interesovanju.

Svi kandidati će biti kontaktirani i obavešteni o procesu selekcije.

 

 

 
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
Confida Consulting d.o.o.

Beograd, Knez Mihailova 22

PIB: 103084268
Matični broj: 17512846

CONFIDA je međunarodna mreža kompanija za poresko savetovanje, konsalting i računovodsto sa filijalama u Austriji i mnogim drugim zemljama Jugoistočne Evrope. CONFIDA savetuje klijente iz svih privrednih grana u jednoj rastuće globalizovanoj sredini. Prema ekonomskoj strukturi, na usluzi smo poslovnim kompanijama, profesionalcima, farmerima, šumarima i industrijskim kompanijama.
Otkrivati sebe iznova svakog dana, hrabro pronalaziti nove puteve i neprekidno raditi na održivoj dobrobiti naših klijenata je jedan odciljeva ove kompanije. Rast iz sopstvene internacionalizacije u kombinaciji sa međunarodnim vezama. Optimizacija portfolija usluga.

Tražimo velike potencijale sa izuzetnim univerzitetskim obrazovanjem i višejezičnim obrazovanjem. Biramo zaposlene na osnovu nekoliko procena i tražimo pisani dokaz njihovog obrazovanja kao i dobar utisak na razgovoru za posao.

CONFIDA traži mlade individue, preduzetnički nastrojene spremne da pokažu proaktivnost, veštinu rešavanja problema, fleksibilnost i timski duh. Zainteresovani i posvećeni pojedinci su potencijalni zaposleni. Za Vaš rad kao profesionalnog kandidata tražimo univerzitetsko zvanje iz oblasti poreske regulative i povereničkog menadžmenta kao i odlično znanje jezika (engleski,nemački i italijanski) su prednost.