Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Magacioner u hladnjači

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 22-03-2018)
Oglas pregledan: 449 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Potrebni magacioneri u hladnjači.

Zaduženja:

·         Posao je manuleni i uz upotrebu ručnih paletnih viljuškara.

·         Svaki zaposleni dobija trebovanje po kome radi komisioniranje (priprema robe za utovar), i to ređanje kutija sa robom na posebnim paletama koje su namenjene za određeno vozilo.

·         Nakon pripreme robe na tim posebnim paletama, iste se prevoze do utovarnih rampi i manuleno se vrši utovar u dostavna vozila.

·         Radno vreme je u noćnim satima u zavisnosti od obima posla i od vremena kada se prikupe sva trebovanja komercijalista.

·         Početak rada bi bio klizni od 18h, 19h ili 20h u zavisnosti od perioda u toku sezone, ali se vreme ne bi menjalo svaki dan.

·         Vreme rada je povezano sa obimom posla, dakle nije fiksno radno vreme.

Uslovi:

  • Kandidati pre početka rada treba da urade lekarski i sanitarni pregled za koji dobijaju uput od poslodavca - pregled je plaćen.  
  • Radi se šest dana u nedelji osam sati, 
  • Noćna smena je plaćena 35% više.
  • Noćni sati se računaju od 22h do 06h.
  • Zaposleni imaju zaštitnu opremu (odelo, cipele, rukavice).
  • Temperaturni režim: od -25°C do 10°C.
  • Postoji sistem nagrađivanja po učinku, zaposleni mogu dobiti najviše 15000 povišice na platu. 
  • Organizacija posla je takva da zaposleni u proseku imaju pauzu do pola h na svakih sat i po vremena. Za vreme pauze zaposleni imaju pravo na konzumaciju tolog napitka u toploj prostoriji. Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Magenta omladinska zadruga

Novi Beograd, Proleterske solidarnosti 15/21

PIB: 100042860
Matični broj: 17074512

Lokacija posla uvećaj mapu


Slični poslovi