Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji


Magacioneri

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 04-04-2018)
Oglas pregledan: 881 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Grocka, Futog
Pekarska industrija AS - Braća Stanković osnovana je 2002. Za kratko vreme je od zanatske radnje prerasla u veliku industrijsku proizvodnju odnosno modernu kompanija sa najsavremenijm postrojenjima i proizvodnim procesima u skladu sa HACCP i ISO sertifikatima.

Brojimo preko 500 zaposlenih i raspolažemo voznim parkom od preko 200 dostavnih i pustničkih vozila. Imamo ukupno šest proizvodnih pogona koji se nalaze u Beogradu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i Kikindi.

Širok proizvodni asortiman obuhvata osnovne i specijalne vrste hlebova, sve vrste peciva, kao i program zamrznutih proizvoda. Proizvodi su dostupni potrošačima širom zemlje na više od 3000 isporučnih mesta. Posebno smo ponosni na Vitas program, hlebove i pecivo rađeno po posebnoj recepturi od proklijalih klica pšenice i u potpunosti bez aditiva.

Ove godine slavimo 16 godina postojanja i uspešnog poslovanja.

 

TRAŽIMO:

 

MAGACIONERE

Mesto zaposlenja: Grocka, Futog

 

OPIS POSLA:

 • Prijem robe u magacin (kontrola kvaliteta i kvantiteta robe i vršenje evidencije o prijemu)

 • Pravilno održavanje postojeće robe u magacinu

 • Vršenje popisa robe

 • Izdavanje robe po propisanoj proceduri

 • Utovar i istovar robe prilikom prijema i otprema

 • Održavanje magacinskog prostora

USLOVI:

 • Sposobnost za fizički rad

 • Sposobnost za rad u timu

 • Odgovornost prema svojim zadacima

 • Vozačka dozvola B

 • Znanje rada na računaru
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5


O poslodavcu:
Pekarska industrija AS Braća Stanković

Beograd, Borisa Kidriča 1

PIB: 106423125
Matični broj: 20598964

Privredno društvo AS "BRAĆA STANKOVIĆ"d.o.o., poznatije kao "Pekara AS", osnovano je 04.01.2002. godine. Nastalo je na temeljima samostalne zanatske radnje sa desetogodišnjom tradicijom domaćinskog poslovanja.

Pekara AS nudi široku lepezu proizvoda, od osnovnih do specijalnih vrsta hlebova, sve vrste peciva (belo pecivo, dansko pecivo, štrudle, pite, krofne, sve vrste bureka i dr.) pa do programa zamrznutih proizvoda. Nudimo i proizvode koji prate verske običaje.

Sopstvenim voznim parkom u mogućnosti smo da dostavu vršimo na ekspeditivan i kvalitetan način, a sve u skladu sa željama i potrebama kupaca.

Radimo na konstantnom usavršavanju poslovne politike, dok se proizvodni proces visokog kvaliteta odvija u skladu sa HACCP sistemom. Pored toga, Pekara AS poseduje i sertifikat kojim se potvrdjuje primena i razvoj sistema upravljanja bezbednošću hrane prema zahtevima standarda ISO 22000 : 2005.
Proizvodni i magacinski prostor pekare, u kojima je smeštena oprema zavidnih proizvodnih kapaciteta, prostire se na oko 5.000 kvadratnih metara. Najsavremenija postrojenja omogućavaju da se tehnološki procesi odvijaju nesmetano, uz optimalno angažovanje radne snage.

Kvalitet naših proizvoda potvrđuje činjenica da smo zastupljeni u preko 1200 prodajnih objekata širom zemlje. Naši proizvodi se nalaze u velikim trgovinskim objektima, u mnogobrojnim manjim trgovinskim radnjama, kao i u školskim us


Slični poslovi