Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


MARKETING ASSISTANT

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 07-03-2019)
Oglas pregledan: 3445 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
SATELIT PREMIUM GRUPACIJA zapošljava! ISKORISTI JEDINSTVENU PRILIKU, postani deo našeg tima od preko 200 zaposlenih na teritoriji Balkana i šire.

Republika Srbija, Republika Makedonija, Bosna i Hercegovina, Grčka, Dubai-UAE samo su neke od zemalja u kojima poslujemo.

 

Dobitnici smo brojnih domaćih i internacionalnih priznanja za uspešno poslovanje menadžmenta grupacije, kao i inovacija na polju zdravstveno terapeutskih proizvoda, ali i turizma.


 

Višegodišnje uspešno poslovanje u okviru naše grupacije ostvaruju:


 

  1. Premium Exclusive Group – Lider na tržištu modernih anatomskih sistema za zdravo spavanje, ovlašćeni licencni prodavac Woolmarka na teritoriji Srbije i jedini ovlašćeni licencni partner na teritoriji Makedonije.

www.premiumexclusive.rs

 

  1. Sofo International - Predstavništvo japanskog brenda za masažne uređaje i fitness program, najnovije generacije.

www.sofo.rs

 

  1. East Consulting Group - Posluje na tržištu regiona jugoistočne Evrope kroz mrežu konsultanata u oblastima određenih industrija.

http://eastconsultinggroup.com/

 

  1. Klub Satelit Zlatibor - Najpoznatiji i najtraženiji objekat za odmor na Zlatiboru kako kod domaćih, tako i kod inostranih gostiju. Pored smeštajnih kapaciteta, Klub Satelit pruža uslugu SPA centra sa saunom i kaminom, unutrašnjim đakuzijem kao i spoljašnjim u letnjem periodu, i kao najvažnije a po čemu se i ističe jeste bazen sa toplom slanom vodom.

           https://satelit.rs/

 

  1. Satelit Travel - Turistička agencija sa preko 15 godina tradicije i iskustva. Partneri sa kojima sarađuje su BIG BLUE, TRAVELLAND, Meli Tours, GO GLOBAL TRAVEL i mnogi drugi.         

           www.satelit-travel.rs

 

  1. Flex - FLEX NATURAL POWER CLEANER je potpuno ekološki prihvatljivo i ispravno rešenje sa skidanje fleka. Napravljen je po ISO standardu i skida sve vrste fleka, odmah i na licu mesta, bez ostavljanja dodatnih tragova i bez dodatnog pranja, 100% prirodni proizvod potpuno neškodljiv za okolinu, ljude i životinje. 

https://flex-cleaner.com

 

 

Sektor marketinga želi da poveća svoj tim i ima potrebu da zaposli mlada i komunikativna lica koja su ambiciozna i motivisana zaradom iznad proseka.

 

Posao u sektoru marketinga se izvršava u kancelariji i na terenu kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije, sa radnim vremenom od 09h-16h od ponedeljka do subote.

 

Plata koja nudi kompanija za ovo radno mesto je od 40 000 - 70 000 dinara.


 

Prijave dostaviti na mejl:

sofokonkurs19@gmail.com / nepotpune prijave neće biti razmatrane / propratno pismo poželjno.
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
PREMIUM EXCLUSIVE GROUP DOO

Beograd, MILENTIJA POPOVIĆA 5

PIB: 108469191
Matični broj: 21005797
Slični poslovi