Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Marketing sluzba, saradnik

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 31-10-2013)
Oglas pregledan: 1719 puta
Povećaj font: A+ | A-
Regionalni radio Srem oglašava slobodno radno mesto na poziciji saradnik u marketing službi

Pozicija:
marketing slu
žba - saradnik

O nama:
Regionalni radio Srem je legalni medijski servis za područje Srema. U službi je informisanja građana sremskog područja o svim zbivanjima. Emituje svoj program putem frekvencije 102,7 MHz FM kao i putem interneta preko stranice
www.radiosrem.rs. Studio i kancelarije ovog medijskog servisa nalaze se u Rumi.

Opis posla:
Poslovi vezani za razvoj marketing službe u ovoj medijskoj kući.

Uslovi:
Iskustvo u ovom poslu nije obavezno, ali je poželjno / poznavanje rada na računaru / korišćenja interneta / spremnost da se uči i napreduje / sposobnost da se radi u rokovima i pod pritiskom / timski rad / položen vozački (B kategorija)

Mogućnost stalnog zaposlenja nakon probnog rada od 3 meseca.

Plata po dogovoru.

Prijave (CV) slati na e-mail:
radiosrem022@gmail.com

ili na adresu:

 

Radio Srem

Glavna 172/A

22400 Ruma

 

 

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Radio Srem

Ruma, Glavna 172a

PIB: 101916773
Matični broj: 8026513

Radio „Srem“ je osnovan 1970. godine. Reč je o radio stanici sa legalno iskordinisanom regionalnom frekvencijom za oblast Srema. Radio Srem možete slušati na frekvencija od 102,7 MHz ili putem internet stream-a preko sajta www.radiosrem.rs.
Regionalni radio Srem ima odličan prijem u svim opštinama Srema, a nakon postavljavanja novog predajnika i šire (Mačva, Novi Sad, neki delovi Beograda…). Tokom 24 časa emitovanja, Regionalni radio Srem realizuje sopstveni program informativnog, zabavnog, kulturnog i obrazovnog karaktera. Muzička koncepcija radija je 20% narodne (vikendom), 50% zabavne i 30% inostrane muzike. Servisne informacije i ekonomsko propagandne poruke su sastavni deo programa.

Tradicija duga pet decenija garant je naše čvrste pozicije na medijskom nebu Srbije. Za sve te godine, kroz radio je prošlo na desetine mladih i vrednih ljudi. Neki su ostavili dubok trag, a nekima je to bila samo polazna tačka za dalje napredovanje. Više njih se oprobalo u govornom delu programa, kao voditelji i spikeri. Novinari u informativnoj redakciji oduvek su pratili sve oblasti društvenog, kulturnog i političkog života. Najnovije vesti iz privrede, zdravstva, školstva, kulture, poljoprivrede i sporta svakog dana su spakovane u informativnim emisijama. Cilj Regionalnog radija Srem je da se sve više oslanja na mlade, školovane ljude, s obzirom na činjenicu da mladi ljudi bolje poznaju nove tehnologije, i da su željni rada, izazova i doka


Slični poslovi