Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Menadzer prodaje

« Prethodna strana
Rad od kuće -
Rok za prijavu: 06.12.2020. (postavljen: 01-11-2020)
Oglas pregledan: 1218 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Niš, Novi Sad, Paraćin, Subotica

Ukupno 7 gradova za ovaj oglas

Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Niš, Novi Sad, Paraćin, Subotica
Nova kompanija Jacobe Rush Health traži farmaceutske menadžere, menadžere prodaje, koji bi novi proizvod, dijetetski suplement, izrađen na biljnoj bazi, za podizanje imuniteta i regeneraciju organizma prezentovali i prodali inostranim distributerima i izveli na inostrano tržište.

Proizvod se ne prodaje u Srbiji.

Nudimo procenat od prodaje, mogućnost dobijanja i procentualnog udela u kompaniji.

Pozeljni ljudi koji imaju kontakte sa farmacijom, sa investitorima koji bi ulozili u biznis ili sa ljudima iz sveta farmacije i distribucije u inostranstvu.

Molimo Vas da u obraćanju napišete Vašu ideju na koj način bi doprineli kompaniji. KONKURIŠITE POZIVOM 0692000920

Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
Jacobe Rush Health

Beograd, Kaplara momcila gavrica 12

PIB: 111957438
Matični broj: 21581275

Jacobe Rush Health kompanija je uz pomoć najstručnijih naučnika širom sveta razvila revolucionaran proizvod koji potpuno menja tržište zdravstvenih produkta i suplemenata. Uz kombinaciju određenih biljaka i detaljnih analiza anatomije ljudskog tela, došli smo do savršenog proizvoda!

Na našem proizvodu HAMES 5+ radilo je 50 naučnika i lekara širom Evrope i sveta, angažovali smo najstručnija lica, najuspešnija u svojim oblastima! I eto ga… I došao je i taj dan! Revolucija može da krene, više ne morate da kupujete deset proizvoda kako biste rešili svoje probleme. Sada to sve možete dobiti u produktu HAMES 5 PLUS! Ovo nije slučajnost, ovo nije nečija ideja da se to tek tako desi, ovo su rezultati studija do kojih su došli razni biolozi i naučnici iz Rusije, Indije, Koreje i Kine, pa čak i sa područja skandinavskih zemalja! Posebno je priznati biolog doktor Michael Tierra bio zainteresovan za ove biljke, i 10 godina svog rada posvetio je njihovom izučavanju koje ga je dovelo do zapanjujućih rezultata. Michael je poznat po tome što je 1989. godine osnovao „American herbalists Guild”, organizaciju čiji je cilj uspostavljanje standarda za profesionalnu praksu kliničke biljne medicine u Sjedinjenim Američkim Državama.


Slični poslovi