Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Menadžer za procenu rizika od katastrofa

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 24.03.2021. (postavljen: 17-02-2021)
Oglas pregledan: 1112 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
HTW GROUP D.O.O. BEOGRAD sa sedištem u Beogradu, uspešno posluje na teritoriji cele Republike Srbije od 2008. godine, osnovana je sa ciljem da tržištu ponudi sintezu znanja, veština, iskustava i tehnoloških dostignuća – u svrhu efikasne zaštite lica, imovine i poslovanja.

U dosadašnjem poslovanju je uspostavljena politika kvaliteta kao i jasne procedure za pružanje usluga usklađene sa svim važećim propisima iz oblasti korporativne bezbednosti.

Prepoznajući savremene trendove u oblasti zaštite lica, imovine i poslovanja a imajući u vidu da je bezbednost nedeljiva kategorija orijenatcija naše kompanije ka pružanju usluga korporativne bezednosti se ››iz dana u dan‹‹ pokazuje kao ispravna.

Privredno društvo HTW GROP  d.o.o.  Beograd
Vojvode Stepe br. 315

11000 Beograd – Voždovac

 

Zbog povećanog obima posla raspisuje oglas za radno mesto:

 

MENADŽER ZA PROCENU RIZIKA OD KATASTROFA

Uslovi:

  • Osnovne akadamske studije (minimum 240 ESPB);

  • Da kandidat nije osuđivan i da nije pokrenut krivični postupak;

  • Posedovanje važeće Licence za izradu procene rizika od katastrofa i plana zaštite i spasavanja izdatu od strane MUP-a Republike Srbije;

  • Vozačka dozvola B kategorije;

 

Nudimo:

  • Prijatno i stimulativno radno okruženje;

  • Redovna primanja;

  • Edukaciju i profesionalno usavršavanje;

  • Mogućnost zansivanja radnog odnosa na neodređeno; 

Očekujemo vaše prijaveKONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
HTW GROUP DOO BEOGRAD

Beograd, VOJVODE STEPE 315

PIB: 105693404
Matični broj: 20440724

HTW GROUP DOO sa svojim ogrankom HTW SECURITY je firma osnovana 2008. godine, sa početnom delatnošću incasso monitoringa za leasing kuće u Republici Srbiji. Tokom našeg poslovanja uspostavljena je i saradnja sa BA-CA LEASING-om iz Badhamborga što predstavlja početak rada naše firme na internacionalonom tržištu.

Pored incasso monitoringa, kao primarne delatnosti, HTW Group se u proteklim godima bavio I procenama cross border finansiranja, otkrivanjem finansiskih prevara kao i povraćajem predmeta iz okolnih zemalja u posed njihovih zakonskih vlasnika. Najveći uspeh u otkrivanju finansijskih prevara dostignut je 2009. godine, kada je naša firma učestvovala u akciji međunarodnog karaktera, kojom je otkrivena prevara sa platnim karticama.

Naše dugogodišnje iskustvo na tržištu, kao i stručni kadrovi koje angažujemo, unapredili su i proširili naše poslovanje, te smo danas u mogućnosti da ponudimo kompletan paket usluga iz sfere zaštite lica, imovine i poslovanja, IT-a i istražnih delatnosti.


Slični poslovi