Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Negovateljica - telj/ Gerontodomaćin - ica

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 15-07-2015)
Oglas pregledan: 2002 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Uslovi su:

PARTNERS &ORKA  REKLAMNA AGENCIJA IZ  OBLASTI  LJUDSKIH  RESURSA  radi  oglašavanje za  svoga  klijenta koji  ima  potražnju za radnicima  profila

-NEGOVATELJICA /NEGOVATELJ  /GERONTODOMAĆIN - ICA

4 IZVRŠIOCA 

 

1. Minimum srednja stručna sprema. Poželjno je da kandidati imaju završenu i višu stručnuspremu u oblasti zdravstvene zaštite, ali nije uslov.

2. Prethodno iskustvo u radu na istim poslovima. Veoma je poželjno da kandidati imaju preporuke od prethodnih poslodavaca/klijenata (koje biti potrebne na uvid).

3. Starosna granica nije uslov.

4. Neophodno je da kandidati imaju urednu krivičnu evidenciju, što podrazumeva posedovanje uverenja iz suda i MUP-a (može se dostaviti naknadno).

Posao podrazumeva sledeće zadatke:

1. Kontrola uzimanja terapije.

2. Priprema obroka.

3. Odlasci u nabavku.

4. Pospremanje stana.

5. Druženje i kvalitetno provođenje vremena sa osobom na nezi.


Radno vreme:

Radi se u smenama od po 8h, uključujući i dane vikenda. Poželjno je da kandidati budu spremni na fleksibilno radno vreme, po potrebi, o čemu bi se detaljno dogovarali sa klijentom

 

KANDIDATI  RADNE  BIOGRAFIJE  MOGU  DOSTAVITI  LIČNO NA  ADRESU DURMITORSKA 14  BEOGRAD ILI  PUTEM ELEKTRONSKE  POŠTE

 

 hr@purtdoposla

www.partners-orka.co.rs

 

Blize informacje  se mogu  dobiti na  kontakt  tel 011/3611-254  ili 011/26-53-486   064/06-80-969

Kandidati koji  prijave  prosledjuju  putem  elektronske  poste  saglasni  su da se njihovi  podaci  mogu  koristiti za  potrebe  selekcije i  prosledjivanje kandidta u smislu zakosnke  forme
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Partners&Orka doo

Beograd, Dobrinjska 9/1

PIB: 108949998
Matični broj: 21099201Slični poslovi