Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


NGO Intern

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 05-11-2012)
Oglas pregledan: 2061 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
 

INTERNSHIP PROGRAM

NGO Center is happy to announce the opening of the application process for Internship Program.

Engagement in Internship program is a great opportunity for fresh graduates and undergraduates to get real experience and to taste a challenge in a Non Governmental Organisation.

Internship represents a temporary involvement in programs lasting from 1 to 3 months, depending on concrete program objectives and deadlines. Internship program participants are not provided with reimbursement package.

Program is located in Belgrade and includes learning and participation in project preparation, working with marketing  tools and preparation of educational workshops. Thus, we would like to invite you, in line with your career aspirations and your strengths, to send your CV and motivation letter.

Candidates who apply may be involved in the selection process within our organisation in the coming period 2012/2013.

 

You can apply if you are:

 

• Candidate that graduated from Bachelors or Masters in current or previous year

• Candidate at the Masters or PhD studies

 

We are looking for candidate who:

 

• is a quick learner

• is action orientated

• possesses good planning and organizing skills

• has excellent knowledge of English and computer skills

 

If you are interested in the chance to experience an extraordinary learning opportunity and in case you meet the above mentioned requirements, please apply by November 20, 2012.

Please note that only shortlisted candidates will be contacted.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
NVO CENTAR

Beograd, Hilandarska 28

PIB: 107578235
Matični broj: 28083696

Psihološko savetovalište Centar osnovano je od strane grupe psihologa i ekonomista sa glavnim ciljem da stalno prepoznaje društveno odgovorne ideje, pojedince i organizacije koje aktivno podržava kroz svoje edukativne, kulturne i humanitarne razvojne aktivnosti i time postiče društvo i pojedince u ostvarivanju kreativnih, društveno odgovornih i održivih projekata.

Usmerenost na rešavanje društvenih problema i predlaganje veoma zahtevnih projekata i ideja postao je cilj nevladine organizacije Centar sa jakom željom da se pomogne posebno osetljljivim kategorijama stanovništva i diskriminisanim grupama.

Članovi tima poseduju bogato konsultantsko iskustvo u EU, na Balkanu, Bliskom Istoku i Aziji.


Centar nudi jedinstvenu kombinaciju edukativnih programa koji kombinuju lični i poslovni razvoj. Edukativno razvojni programi imaju za cilj sveobuhvatni razvoj potencijala čoveka i mentorsku podršku kako pojedincima tako i projektima, kao i razvoj specifičnih znanja i ekspertize. Ove aktivnosti su grupisane u četiri kategorija usluga i to kao: 1. Programi edukacije, 2. Psihološko savetovalište, 3. Projekti i 4. Volonterske aktivnosti.