Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Operater – kontrolor blanketa

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 03-08-2018)
Oglas pregledan: 293 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Operater – kontrolor blanketa

 

 

Opšti opis posla:

·         Obavlja različite poslove na mašini koja kontroliše blankete u skladu sa propisanom procedurom i instrukcijom za rad.

·         Odgovoran za pravovremenu realizaciju delegiranih aktivnosti u skladu sa vazecim standardima i BZNR. Za svoj rad odgovara Supervizoru dorade.

 

 

Najvažnije obaveze i odgovornosti·        

·         Radi na uređaju za kontrolu ispravnosti štancanih segmenata I odgovara za uočavanje neusaglašenosti štancanih segmenata;

·         podešava mašinu na ulaganju  blanketa;

·         podešava mašinu na izlaganju blanketa;

·         vrši podešavanja u operativnom sistemu uređaja: (Učitavanje originalnog .pdf formata, snimanje referentnog uzorka, definisanje kontrolnih polja po uputstvu službe

·         Kvaliteta (devijacija boje, registra, laka, blindruka)

·         kontroliše RN po započinjanju kontrole pri najvećoj mogućoj brzini u odnosu na štancani segment i odgovara za  ;

·         utvrđuje neusaglašenosti proizvoda I preduzima mere prema zadatoj instrukciji.

Obrazovanje 

·         III stepen tehničko tehnološkog usmerenjaDodatna znanja§  znanje rada na računaru

·         engleski jezik

·         plaćanje:  180 din sat

·         lokacija posla: Karaburma

·         prijave: slati cv na  konkurs@nefertiti.rs  sa natnakom operater


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
NEFERTITI OMLADINSKA ZADRUGA

Beograd, NEHRUOVA 51 A LOK 133

PIB: 105417523
Matični broj: 20379162


Omladinska zadruga " N E F E R T I T I " osnovana je početkom 2008 godine u Beogradu sa osnovnim zadatkom da omogući i obezbedi da zadrugari na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju poslove koji imaju privremeno povremen karakter, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih, socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajeničkih potreba.

Za samo 2 godine, savremenim načinom evidentiranja i obrade podataka, uz maksimalnu primenu zakonskih propisa u poslovanju, profesionalnim, odgovornim radom i stalnim usavršavanjem, izgradili smo ugled, mesto i ime u poslovnom svetu. Kod pažljivo biranih poslodavaca oko 350 zadrugara mesečno bude raspoređeno na obavljanje različitih poslova:

- anketiranje

- promovisanje

- rad na računarima

- rad u Call centrima

- rad na pakovanju i lepljenju deklaracija

- čišćenju i pranju prostorija

- rad u vešernicama

- deljenju letaka

- lakšim i težim fizičkim poslovima

- i drugim sličnim poslovima

Našim članovima učlanjenim sa radnim knjižicama vršimo prijave i odjave na PIO, uredno vodimo podatke o periodu rada i stanju osiguranja koji se na kraju svake godine upisuje u obrazac M-4K.

!!! Učlanjenje u OMLADINSKU ZADRUGU " NEFERTITI " je BESPLATNO !!!

BUDITE I VI DEO USPEŠNOG TIMASlični poslovi