Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Operateri na uplatnim mestima

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 16-05-2018)
Oglas pregledan: 283 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Za klijenta-Kladionicu, tražimo operatere na uplatnim mestima.

Nudimo:

-Stalni radni odnos

-Stabilan posao

-Stimulativne zarade

-Mogućnost napredovanja

 

Uslovi:

-Minimum IV stepen stručne spreme

-Poželjno radno iskustvo u trgovini, komercijali

-Poznavanje rada na računaru

 

Zainteresovani kandidati mogu poslati biografiju na konkurs@ozcentral.rs

ili  kontaktirati na tel.060/3035595  fix.011/3035595”
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 1

O poslodavcu:
OZ Central

Beograd, Venizelosova 16

PIB: 100052693
Matični broj: 6965482

Omladinska zadruga ¨CENTRAL¨ osnovana je 1994. godine u Beogradu sa željom da pomogne studentima i omladincima u pronalaženju privremenih i povremenih poslova za čije se obavljanje ne zahteva zasnivanje radnog odnosa kako bi svoje slobodno vreme iskoristili i u praktične svrhe, tj. ostvarili zaradu i proširili iskustva u obavljanju različitih poslova.
Na ovaj način omogućili smo mladim, nezaposlenim ljudima sticanje dopunskih sredstava radi školovanja, razvijanje sposobnosti i praktičnih znanja za rad kao i izgradnju stvaralačkog odnosa prema radu i produktivnog korišcenja slobodnog vremena u toku školovanja, čekanja na zaposlenje i sticanje sredstava radom.

U dugom nizu godina koje su za nama imali smo širok spektar poslovnih partnera počev od savezne i republičke vlade preko velikih i malih državnih i privatnih kompanija, najvećih sportskih klubova i društava, humanitarnih organizacija, fakulteta i škola, kulturnih institucija pa sve do sitnih zanatskih radnji.

Veoma često smo bili, a i danas smo donatori, sponzori, davaoci stipendija i drugih oblika pomoći, u mnogim slučajevima kada je bilo potrebno pomoći rad omladinskih sportskih škola, odlazaka na takmičenja,organizaciju školskih takmičenja, pozorišnih predstava, izdavanje knjiga mladih neafirmisanih pisaca, rad mladih talenata. Ovaj deo naših aktivnosti je nešto na šta smo posebno ponosni.


Slični poslovi