Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Perač posudja

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 15.03.2021. (postavljen: 12-02-2021)
Oglas pregledan: 1988 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
 

Hotelu Zira d.o.o. potreban je Perač posudja


 

OPIS POSLOVA:

Održava čistoću radnog odeljenja, posuđa, pribora i drugog inventara u kuhinji, održava čistoću pomoćnih prostorija u kuhinjskom bloku, vodi računa o racionalnoj potrošnji potrošnog materijala i sredstava propisanih za održavanje higijene, vodi brigu o inventaru koji koristi i odgovoran je za isti, rad u smenama, vrši poliranje posluđa, baca smeće, obavlja i druge poslove po nalogu kuvara i šefa kuhinje kome je za svoj rad i odgovoran. Perač posuđa održava

 

Uslovi za zaposlenje:

 

- Iskustvo na sličnim poslovima

- Spremnost za timski rad

-Plata od 33.900,00 i placen prevoz od 3275,00 dinara 
 

 

Dodatne informacije na: 0605521998KONKURIŠITE POZIVOM 0648454090

Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
HOTEL ZIRA DOO BEOGRAD

Beograd, Ruzveltova 35

PIB: 105540502
Matični broj: 20405392
Lokacija posla uvećaj mapu

Zira Hotel Beograd je otvoren u maju 2008. godine i nalazi se u sastavu Verano Grupe u vlasništvu Radomira Živanića. Ovaj moderan poslovni hotel nudi 127 Superior i Deluxe soba. Uz to, na raspolaganju je internacionalni restoran sa terasom, tri savremeno opremljene konferencijske sale, a za naše goste i besplatno korišćenje potpuno opremljenog fitnes centra, obezbeđen parking u garaži, besplatan pristup Internetu u celom hotelu i besplatni međunarodni telefonski pozivi*.

Podignut na raskršću dve značajne beogradske ulice, Zira Hotel je lociran u blizini univerzitetskog kvarta i parkova, odmah ispod poznatog Bulevara kralja Aleksandra, veoma blizu strogog centra Beograda. Hotel ima odličnu lokaciju i lak pristup, kako centru, tako i ostalim delovima grada. Sa izuzetkom Terase, Zira je hotel za nepušače.

Bez obzira da li ste u Beogradu radi posla ili odmora, radujemo se prilici da vas ugostimo u Zira Hotelu Beograd.Close to the very heart of Belgrade, the Zira Hotel opened it’s doors in May 2008. Offering 125 Superior and Deluxe rooms and suites, with free internet access throughout the whole hotel, an international restaurant, 3 high tech function rooms, FREE INDOOR PARKING, FREE WIRELESS INTERNET and a fully equipped fitness centre are just some of the features of this very contemporary modern business hotel.

The Zira is a non smoking hotel.

At the junction of two we


Slični poslovi