Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Pomoćni poslovi u magacinu

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 02-10-2014)
Oglas pregledan: 3052 puta
Povećaj font: A+ | A-
Potrebni kandidati koji su slobodni da rade pomocne poslove u magacinima u Staroj i Novoj Pazovi.

Rad obuhvata:utovar istovar,pakovanje,deklarisanje robe.
Radi se po smenama po 08h,placa se po satu.

Prevoz je organizovan iz Beograda samo,ali potrebni su kandidati koji zive u blizini ili imaju svoj prevoz.

Skladiste se nalazu na autoputu za Novi Sad

Prijave i info
0113281429
0113283102
0113283104
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Omladinska Zadruga Tragač

Beograd, Studentski trg 10

PIB: 104801975
Matični broj: 20246863

Omladinska zadruga "Tragač" sarađuje sa oko 750 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa veliim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Sarađujemo i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.

Takođe veliki broj marketing agencija u Srbiji za potrebe promocije i poslovne prezentacije ili za sajamske priredbe preko nas angažuje studente ili nezaposlena lica na ovim poslovima, u čemu imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost.

Zadruga radi po principu “hitnog servisa”, što znači da Vam može obezbediti radnike na telefonski poziv na bilo kojoj lokaciji u Beogradu, po vrlo povoljnim uslovima.
Naša organizacija ima 7000 kandidata - članova zadruge svih zanimanja i profila stručnosti i sa iskustvom ako je to potrebno


Slični poslovi