Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Pomoćni radnici za pogone u Begaljici i Futogu

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 04-04-2018)
Oglas pregledan: 566 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Grocka, Futog
 

Pekarskoj industriji AS Braća Stanković potrebni pomoćni radnici za pogone u Begaljici i Futogu. Prethodno iskustvo nije neophodno. Prijava i redovna plata.

Prijave putem sajta www.pekara-as.rs/zaposlenje
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4


O poslodavcu:
Pekarska industrija AS Braća Stanković

Beograd, Borisa Kidriča 1

PIB: 106423125
Matični broj: 20598964

Privredno društvo AS "BRAĆA STANKOVIĆ"d.o.o., poznatije kao "Pekara AS", osnovano je 04.01.2002. godine. Nastalo je na temeljima samostalne zanatske radnje sa desetogodišnjom tradicijom domaćinskog poslovanja.

Pekara AS nudi široku lepezu proizvoda, od osnovnih do specijalnih vrsta hlebova, sve vrste peciva (belo pecivo, dansko pecivo, štrudle, pite, krofne, sve vrste bureka i dr.) pa do programa zamrznutih proizvoda. Nudimo i proizvode koji prate verske običaje.

Sopstvenim voznim parkom u mogućnosti smo da dostavu vršimo na ekspeditivan i kvalitetan način, a sve u skladu sa željama i potrebama kupaca.

Radimo na konstantnom usavršavanju poslovne politike, dok se proizvodni proces visokog kvaliteta odvija u skladu sa HACCP sistemom. Pored toga, Pekara AS poseduje i sertifikat kojim se potvrdjuje primena i razvoj sistema upravljanja bezbednošću hrane prema zahtevima standarda ISO 22000 : 2005.
Proizvodni i magacinski prostor pekare, u kojima je smeštena oprema zavidnih proizvodnih kapaciteta, prostire se na oko 5.000 kvadratnih metara. Najsavremenija postrojenja omogućavaju da se tehnološki procesi odvijaju nesmetano, uz optimalno angažovanje radne snage.

Kvalitet naših proizvoda potvrđuje činjenica da smo zastupljeni u preko 1200 prodajnih objekata širom zemlje. Naši proizvodi se nalaze u velikim trgovinskim objektima, u mnogobrojnim manjim trgovinskim radnjama, kao i u školskim us


Slični poslovi