Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Pomocni radnik u izgradnji bazena i proizvodnji betonske galanterije

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 03-04-2019)
Oglas pregledan: 1217 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Sremska Kamenica
Potrebni POMOĆNI RADNICI ILI MONTERI, POMOĆNICI KERAMIČARA, GREJAČA, BRAVARA,... ili ljudi koji su sremni da se obuče  za rad u gradjevinskoj firmi koja se bavi proizvodnjom betonske galanterije, izgradnjom bazena i montažom bazenske opreme.

Sedište firme je u Sremskoj Kamenici. Poslovi se rade ili u proizvodnji na pomenutoj lokaciji ili na terenu, ali terenski poslovi se najčešće obavljaju lokalno, tako da se svaki dan ekipa vraća u firmu. Izuzetni slučajevi kada se noći su mogući ali njih je malo i traju do nekoliko dana.

 Pomoćni radnici vremenom ako se angažuju imaju mogućnost napredovanja uz dobijanja dodatnih obuka u majstore poslova koje radimo, a u vezi proizvodnjebetonske galanterije i/ili montaže bazena i bazenske opreme...

Plata uz aktivno angažovanje u sezoni može da dosegne do 100.000din ili kada je moguće primanja se dogovore od posla(poslovi koji su kratki, nekoliko dana se posebno plate). Naznačena visina primanja podrazumeva određena radna mesta, a vreme potrebno da se dostignu ta primanja su individualna, 4-12meseci. Takođe mnogi zastanu na pomoćnim poslovima i tu su primanja i do 60.000din

Takođe smo aktivni u Hrvatskoj, tako da ako ste zainteresovani rad se posebno dogovara u pogledu visine plate i ostalih detalja. Rad u hrvatskoj je potpuno legalan (imamo firmu u Hrvatskoj). Odlasci nisu predugački, najčešće su od 10-20dana.

Posebno se primaju putni troškovi.

Radno vreme je od 7:30-16:00h, a prekovremeni rad se posebno dogovara i posebno obračunava.

Vaš kontakt možete javiti na telefone 021/462-255, 464-174 ili poslati na e-mail (doo.tiha@gmail.com) i bićete pozvani na razgovor.

Tiha doo Sremska Kamenica
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Tiha

Sremska Kamenica, Cara Lazara 15

PIB: 106218989
Matični broj: 20557346

Proizvodnja betonske galanterije i trgovina građevinskom opremom


Slični poslovi