Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Pomoćnik procenitelja

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 01-08-2018)
Oglas pregledan: 475 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Potreban nam je građevinski tehničar sa znanjem rada na računaru za potrebe izrade procena vrednosti nepokretnosti.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
Društvo za promet i usluge Cebros Group d.o.o.

Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 45v/43

PIB: 100155511
Matični broj: 17238680

Privredno društvo Cebros group d.o.o. osnovano je 29.10.1999. godine.

Osnovne delatnosti su:

* Procena vrednosti nepokretnosti na čelu sa licenciranim proceniteljem vrednosti nepokretnosti Milanom Cvetkovićem, dipl.ecc, Nacionalna licenca izdata od strane Ministarstva Finansija pod reg. br. 067.
* Veštačenje iz oblasti arhitekture-urbanizma na osnovu Rešenja Ministarstva pravde i državne uprave pod brojem 740-05-00593/2013-22, na čelu sa sudskim veštakom Andjelijom Josipović, dipl. ing. arh.
* Posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti na osnovu Rešenja Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija.

Sublimirajući iskustva prodaje, veštačenja i procene vrednosti nepokretnosti oformili smo stručni konsultantski tim za vršenje procene tržisne vrednosti nepokretnosti, baziran na različitim veštinama.

Utvrđivanjem urbanističkih uslova i drugih ekonomskih parametara, u mogućnosti smo da svojim klijentima odredimo najbolju i najsplativiju namenu nepokretnosti, tj. da se njihove ideje pretvore u izvodljive i profitabilne, stambene, maloprodajne komercijalne, industrijske i druge projekte.

Velikom sopstvenom bazom prodatih i zakupljenih nepokretnosti na teritoriji Srbije, trendom kretanja cena po m2, indeksom cena stambenih nepokretnosti po opštinama, beleženjem svih promene koje su nastale, a od značaja su za promet ili procene nepokretnosti, u mogućnosti smo


Slični poslovi