Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Poslovna sekretarica/sekretar

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 19-03-2018)
Oglas pregledan: 1216 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Agencija za nekretnine "Cvetković-Roškov" raspisuje konukrs za poziciju poslovne sekretarice/sekretara.

Tražimo ozbiljnu, odgovornu osobu, sa odličnim poznavanjem rada na računaru, slepog kucanja, engleskog i ruskog jezika. Poželjno je iskustvo u radu sa nekretninama, kao i iskustvo u obavljanju administrativnih poslova.

Stalni radni odnos.

Prijave slati elektronski, na mejl: [email protected] ili putem sajta klik do posla.
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Cvetković-Roškov

Beograd, Internacionalnih brigada 42

PIB: 105097597
Matični broj: 60753644
Lokacija posla uvećaj mapu

Posle gotovo jednogodišnjeg ispitivanja tržišta i probnog rada, 06.02.1996. godine, zvanično je nastala agencija za promet nekretnina «Cvetković – Roškov». Sam naziv firme predstavlja spoj prezimena i porodičnog nadimka s početka prošlog veka. Sedište firme nalazi se u predratnoj Neimarskoj vili, ispod Hrama Svetog Save, u ulici Internacionalnih brigada br. 42, u prostorijama osnivača. Prostor od oko 70m2, izuzetno je lepo sređen, pruža odlične uslove za rad zaposlenima, a klijentima veoma prijatnu atmosferu za zaključenje važnih kupoprodajnih Ugovora.

Zahvaljujući veoma uspešnom poslovanju i brzom razvoju, agencija je rasla, pa tako u leto 2003. godine, osluškujući potrebe naših klijenata ali i sugestije zaposlenih, otvaramo poslovnicu «Novi Beograd-Arena». Nalazi se u prometnom bulevaru dr Zorana Đinđića, između hotela «Hyatt Regency» i sportske hale «Arena», i takođe je u sopstvenom vlasništvu.

Osnovna delatnost je posredovanje u prometu nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta...). To predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Pod tim podrazumevamo:

Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina
Procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretno


Slični poslovi