Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Poslovni sekretar

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 16.07.2020. (postavljen: 12-06-2020)
Oglas pregledan: 670 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Sad
Potrebni su ozbiljni, vredni i posvećeni radnici sa iskustvom na administrativno tehničkim poslovima i znanjem rada na računaru, word, exel i slanje i primanje mejlova.

Neophodna je ljubaznost, sposobnost samoorganizacije posla u cilju efikasnosti po prioritetima.sposobnost snalaženja u određenim situacijama, sposobnost pregovaranja sa različitim vrastama ljudi,

Osoba mora biti kulturna, komunikativna, u granicama poslovnog kodeksa ponašanja i oblačenja kao i poslovnog izgleda, bez tetovaža, i sl.

Posao je dinamičan i nije striktno vezan za kancelariju već je i terenski tako da je neophodno posedovanje sopstvenog vozila, da je kandidat aktivan vozač .Prednost imaju kandidati koji imaju licencu za profesionalnog upravnika.

Na prvom razgovoru se popunjava upitnik a po prihvatanju posla neophodno je lekarsko uverenje državne zdravstvene ustanove i kao i potvrdu o nekažnjavanju.

Svako ko ispunjava navedene uslove , imaće šansu za probni rad, a potom i velike šanse za napredovanje , ukoliko ostane da radi u našoj firmi.

CV slati na mejl [email protected] Firma AKTIV 021 DOO N.Sad L.Lazarevića 41KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5


O poslodavcu:
AKTIV 021DOO

Novi Sad, Laze Lazarevića 41

PIB: 107096292
Matični broj: 20741023

Knjigovodstevno računovodstveni poslovi , legalizacija objekata i poslovi ovlašćenog zastupnika Skupština stanara.


Slični poslovi