Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Posrednik u prometu nepokretnosti

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 10-11-2014)
Oglas pregledan: 1698 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Tražimo nove ljude za nova vremena.

Potrebna 2(dva) agenta-posrednika u prometu nepokretnosti.

Obezbeđena adekvatna obuka, priprema za licenciranje, i dobri uslovi rada i radnog angažovanja.

Radno iskustvo nije neophodno, ali zato jeste pozitivan stav o životu, optimizam i vera u sebe i svoj uspeh, dobre komunikacijske veštine, i želja za učenjem i napredovanjem.

Uđite u čarobni svet posredovanja-posao budućnosti.

Za više detalja poslati Vaš C/V na meil:djokvicroyal@gmail.com.

Za kvadrat ispered svih----Old royal sistem---Vaša nova kuća
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Old royal sistem d.o.o

Beograd, Zrmanjska 10

Matični broj: 20114967

OLD ROYAL SISTEM je moderna, mlada kompanija sa više delatnosti gde poslove zastupanja klijenata u poslu sa nekretnina obavljaju timovi stručnjaka različitih profila: menadžeri, agenti, advokati, arhitekte, gradjevinci, urbanisti...

OLD ROYAL SISTEM za svoje klijente realizuje kompletan posao kupoprodaje nekretnina: procenjuje kvalitet i tržišnu vrednost nekretnina, preporučuje pripremu nekretnine za prodaju, oglašava prodaju i kupovinu nekretnina...

OLD ROYAL SISTEM d.o.o. je razvio moderan i efikasan model realizacije kompletnog posla izgradnje i prodaje svih vrsta objekata (Investicioni konsalting i inžinjering)

OLD ROYAL SISTEM pruža imovinsko-pravnu pomoć u postupcima pripreme zemljišta za izgradnju i izdavanje građevinske dozvole, sve do uknjižbe istih.
Slični poslovi