Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Potrebni izlagaci za rad u Tempu - Novi Sad

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 25-11-2013)
Oglas pregledan: 1958 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Sad
Novi Sad

Potreban veliki broj omladinaca sa VAZECOM SANITARNOM knjizicom za poslove izlagaca u Tempu u Novom Sadu.
Radi se od 12.12.2013-05.01.2014 po 8h dnevno, 115 din/h
Prijave na 062/1723950 (od 09.00-16.00 radnim danima) ili slati cv na oztragac@oztragac.com sa naznakom za koji posao i koji grad se prijavljujete

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Omladinska Zadruga Tragač

Beograd, Studentski trg 10

PIB: 104801975
Matični broj: 20246863

Omladinska zadruga "Tragač" sarađuje sa oko 750 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa veliim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Sarađujemo i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.

Takođe veliki broj marketing agencija u Srbiji za potrebe promocije i poslovne prezentacije ili za sajamske priredbe preko nas angažuje studente ili nezaposlena lica na ovim poslovima, u čemu imamo veliko iskustvo i dobru kadrovsku popunjenost.

Zadruga radi po principu “hitnog servisa”, što znači da Vam može obezbediti radnike na telefonski poziv na bilo kojoj lokaciji u Beogradu, po vrlo povoljnim uslovima.
Naša organizacija ima 7000 kandidata - članova zadruge svih zanimanja i profila stručnosti i sa iskustvom ako je to potrebno


Slični poslovi