Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Praktikant u sektoru logistike

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 14-11-2013)
Oglas pregledan: 729 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
 

Multinacionalna kompanija traži praktikante u sektoru logistike.

 Postoje tri faze obavljanja prakse:

  1. faza – ugovor na tri meseca (volonterski rad - neplaćena praksa);
  2. faza – produženje ugovora na još tri meseca (plaćena praksa)
  3. faza – produženje ugovora na još tri meseca (plaćena praksa); U treću fazu prakse ulaze samo praktikanti koji su pokazali izuzetno zalaganje i motivaciju i koji predstavljaju potencijalne zaposlene u sektoru u kome obavljaju praksu,a  za koje bi ta treća faza prakse bila pripremna faza za ulazak u kompaniju.

Uslovi za kandidate:

·         Studenti i doplomci.

·         Odlično znanje engleskog jezika.

 

·         Radno vreme od 8 do 16h.

Prijave se vrše putem sledećeg linka http://www.sservis.rs/prijavazaposao oglas broj 148.

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.


 

fs

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi