Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Praktikant u sektoru marketinga

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 10-04-2013)
Oglas pregledan: 1508 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Praktikant u Sektoru marketinga

 

 

O nama

 

Euro 07 d.o.o. je kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto delova i motornih ulja, sa sedištem u Beogradu, gde posluje već 10 godina. Trenutno zapošljava više od 200 ljudi različitog profesionalnog profila. Poseduje veleprodajne i maloprodajne objekte u Nišu, Novom Sadu, Beogradu i Čačku sa širokim asortimanom proizvoda vodećih evropskih i japanskih proizvođača. Euro 07 d.o.o. posluje regionalno, sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama u Rumuniji i Makedoniji.

 

Glavni cilj nam je da se dokažemo u regionu kao lider u snabdevanju rezervnim delovima i uljima za automobile. Usmereni smo na dalji razvoj kompanije kroz otvaranje novih prodajnih objekata, proširivanje asortimana i ispitivanje potreba tržišta. Orijentisani smo na klijente i, u želji da opravdamo njihovo poverenje i produbimo saradnju, težimo da pružimo uvek novu i kvalitetnu uslugu. Uz to, konstantno ulažemo u profesionalno usavršavanje naših zaposlenih negujući njihov razvojni potencijal, stvarajući tako uspešan i posvećen tim koji vodi ostvarenju naših ciljeva.

 

U skladu sa tim, Euro 07 poziva zainteresovane diplomce da se prijave na konkurs za jednomesečnu praksu u sektoru marketinga.

 

 

Glavna zaduženja praktikanta:

 

-       Prikupljanje relevantnih informacija i praćenje aktivnosti na tržištu auto delova

-       Obrada i analiza dobijenih podataka

-       Priprema izveštaja za marketing menadžera o aktuelnim tržišnim trendovima i aktivnostima

-       Komunikacija sa sektorom prodaje

 

 

Uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

 

-       VII stepen stručne spreme (diplomac Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka ili Prirodno-matematičkog fakulteta)

-       Posedovanje znanja iz oblasti marketinga

-       Dobro poznavanje statistike

-       Poznavanje rada u Excel-u

-       Znanje engleskog jezika (najmanje srednji nivo)

 

 

Šta nudimo?

 

-       Priliku da primenite i unapredite znanja kroz praksu

-       Rad uz pomoć mentora i stručnjaka u oblasti marketinga

-       Upoznavanje sa tržištem auto delova

-       Dinamično radno okruženje

-       Nakon isteka programa prakse postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa

 

Broj izvršilaca: 1

 

 

Prijave sa biografijom slati na: z.teofilovic@hq.euro07.rs; m.popovic@hq.euro07.rs

 

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Euro 07 d.o.o.

Zemun, Cara Dusana 205-A

PIB: 102478724
Matični broj: 17451545

O NAMA

Euro 07 je regionalna kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto-delova i motornih ulja sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama koje uspešno posluju na tržištu Srbije, Rumunije i Makedonije.

Euro 07 d.o.o. sa sedištem u Beogradu, posluje od 2002. godine i do danas ima izgrađenu široku mrežu od deset veleprodajnih i maloprodajnih objekata. Prodajni centri sa svojim skladištima nalaze se širom Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku i Nišu, sa ponudom od preko 80.000 različitih artikala vodećih evropskih i japanskih proizvođača.

MISIJA I VIZIJA KOMPANIJE

Glavni cilj nam je da se dokažemo u regionu kao lider u snabdevanju rezervnim delovima i uljima za automobile.

Naš fokus je na:

Kupcima i njihovim potrebama
Asortimanu proizvoda i kvalitetu usluge
Efikasnoj distribuciji
Zaposlenima i njihovim potencijalima
Usmereni smo na dalji razvoj kompanije kroz otvaranje novih prodajnih objekata, proširivanje asortimana i ispitivanje potreba tržišta. Orijentisani smo na klijente i, u želji da opravdamo njihovo poverenje i produbimo saradnju, težimo da pružimo uvek novu i kvalitetnu uslugu. Uz to, konstantno ulažemo u profesionalno usavršavanje naših zaposlenih negujući njihov razvojni potencijal, stvarajući tako uspešan i posvećen tim koji vodi ostvarenju naših ciljeva.
Slični poslovi