Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Predavač nemačkog jezika

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 12-12-2018)
Oglas pregledan: 362 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Poptreban profesor, predavač nemačkog jezika za lokaciju Novi Beograd. Poželjno iskustvo u radu sa školskom decom i odraslima.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 1

O poslodavcu:
Eduka Obrazovni Centar doo

Beograd, Milentija Popovića 4

PIB: 108668019
Matični broj: 21044776

EDUKA Centar pruža usluge iz više oblasti vezanih za edukaciju i lično i poslovno usavršavanje. U okviru našeg Centra postoji nekoliko odeljenja:

Škola stranih jezika
Prevodilački centar
Centar za podršku učenicima i studentima
Centar za lično i poslovno usavršavanja

U okviru našeg Centra možete učiti 36 jezika individualno, od kojih se 15 jezika može učiti grupno. Takođe pružamo profesionalne usluge pismenog i usmenog prevođenja sa/na 36 jezika, sa ili bez overe sudskog tumača.
U okviru Centra za podršku učenicima i studentima organizujemo pripremnu nastavu za upis u srednje škole.


Slični poslovi