Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Prodavac/ prodavačica za rad u fast food

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 06-12-2017)
Oglas pregledan: 205 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Za potrebe našeg klijenta tražimo kandidate na poziciji prodavac/prodavačica u fast food-u. Profil kandidata, ozbiljan, vredan (godine nisu bitne). Potrebno je da osoba bude vitalna, pokretljiva i ljubazna.

Uslovi: 

-8h radno vreme  (3 smene)

-1 slobodan dan (po dogovoru)

-Probni rad 15 dana (plaćen)

-Početna plata 30.000-35.000

KONTAKT

Novi Beograd

Antifašističke Borbe 21e

069/639963

011/2600470

                                                                                                    011/13018667
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
OMLADINSKA ZADRUGA EUROPA PTŽ

Beograd, GUNJAK 51 A

PIB: 100199768
Matični broj: 7916175

Mladima dajemo svu podršku i pomoć u pronalaženju prvog posla. Omladinska zadruga Europa PTŽ predstavlja neizostavnu kariku na putu formiranja ličnosti svake mlade osobe. Poznato je da radna iskustva doprinose formiranju vredne i ozbiljne ličnosti koja potpuno razume odgovornost. Ne zaboravimo da rad preko omladinske zadruge često predstavlja prvo radno iskustvo nekog omladinca i kao takvo ono poseduje dodatni pedagoški karakter. Mladi ljudi se preko omladinske zadruge detaljnije upoznavaju sa radnom klimom u zemlji a stiču i mnoga lepa iskustva: upoznavaju veliki broj mladih ljudi, povezuju se i stiču iskustvo rada u nekim od velikih firmi sa kojima Omladinska zadruga Europa PTŽ sarađuje.

Omladinska zadruga "Europa PTŽ" sarađuje sa oko 500 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa velikim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Naša studentska zadruga sarađuje i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.


Slični poslovi