Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


PRODAVAC U KIOSKU (ž/M)

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 06-08-2019)
Oglas pregledan: 1088 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglašava potrebu za izvršiocima na radnom mestu:

 

PRODAVAC U KIOSKU (ž/M)

 

Lokacija: Beograd, Niš, Niška Banja, Negotin, Pirot, Kladovo, Žitorađa, Prokuplje, Sremska Mitrovica, Pančevo, Vršac, Ruma, Inđija, Beška, Slankamen, Čortanovci, Krčedin, Pećinci, Bogatić, Ub, Smederevo, Požarevac, Aranđelovac, Čačak, Kraljevo, Novi Sad, Subotica, Bačka Topola, Senta, Kikinda, Mali Iđoš, Bačka Palanka, Bajša, Čantavir, Ada, Mol, Padej, Orom, Vrbas i Pančevo

 

U zavisnosti od Vašeg znanja, iskustva, prirode i ambicije, možete pronaći svoje mesto u "Moj kiosk štampa".

Ako ste osoba kojoj domaće vaspitanje i odnos prema radu nalažu da poštuje svoje radno mesto, nastoji da ispuni njegove zahteve i da sledi postavljene procedure rada - nudimo Vam zaradu i sve ono što Vam po zakonu pripada:

    • prijava od prvog dana rada, plata preko računa i uvek na vreme, sa uredno plaćenim porezima i doprinosima
    • zdravstveno osiguranje za Vas i članove porodice
    • plaćeni godišnji odmori i praznici, prekovremeni sati, prevoz

 

Ukoliko pokažete da ste rođeni za posao PRODAVCA, uživate u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima, vedri ste i borbeni, raduju Vas izazovi i izuzetni rezultati koji nastaju zahvaljujući Vašem prirodnom talentu, obuci koju ste prošli i trudu koji ulažete, obećavamo Vam dodatne novčane bonuse i materijalne nagrade.


P.S. Ako ste toliko sjajni da možete na druge da utičete, ponudićemo Vam i da
ostvarite dodatne prihode kao mentor novim kolegama.

Vaše sposobnosti i kvalifikacije prevazilaze radno mesto prodavca, a želite karijeru u prodaji - nudimo Vam mogućnost da radno mesto prodavca bude Vaša odskočna daska za karijeru u kompaniji koja koristi svaku priliku da zaposlenima koji to zaslužuju pruži mogućnost da napreduju (i to ne samo na papiru).

Savladajte posao prodavca, budite među najboljima, ovladajte dodatnim veštinama i brzina kojom ćete postati Organizator prodaje zavisiće samo od Vas.

DOBRO DOŠLI u tim, u kome mesto birate sami. Nudimo Vam ulaznicu, podršku Tima za obuku novozaposlenih i obećanje da ćemo poštovati i ispratiti svaki Vaš izbor. OSTALO JE NA VAMA.

 

Rok za konkurisanje: 6.09.2019.god.


Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
ŠTAMPA SISTEM DOO

Novi Beograd, MILUTINA MILANKOVIĆA 19

PIB: 103915893
Matični broj: 20052694Slični poslovi