Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


PRODAVAC/PRODAVAČICA SLADOLEDA

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 17-04-2019)
Oglas pregledan: 179 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd, Novi Beograd
Restoranu na Novom Beogradu potrebna odgovorna i motivisana osoba za rad u prodaji sladoleda.

 

Uslovi rada:

- Radno vreme 7h

- Dnevnica 1300din + bakšiš

- Rad u dve smene

- Prijava

 

KONTAKT

Antifašističke borbe 21e, Novi Beograd

011/2600470

069/639963

www.europaptz.rs

[email protected]


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
OMLADINSKA ZADRUGA EUROPA PTŽ

Beograd, Antifasisticke borbe 21e

PIB: 100199768
Matični broj: 07916175

Mladima dajemo svu podršku i pomoć u pronalaženju prvog posla. Omladinska zadruga Europa PTŽ predstavlja neizostavnu kariku na putu formiranja ličnosti svake mlade osobe. Poznato je da radna iskustva doprinose formiranju vredne i ozbiljne ličnosti koja potpuno razume odgovornost. Ne zaboravimo da rad preko omladinske zadruge često predstavlja prvo radno iskustvo nekog omladinca i kao takvo ono poseduje dodatni pedagoški karakter. Mladi ljudi se preko omladinske zadruge detaljnije upoznavaju sa radnom klimom u zemlji a stiču i mnoga lepa iskustva: upoznavaju veliki broj mladih ljudi, povezuju se i stiču iskustvo rada u nekim od velikih firmi sa kojima Omladinska zadruga Europa PTŽ sarađuje.

Omladinska zadruga "Europa PTŽ" sarađuje sa oko 500 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa velikim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Naša studentska zadruga sarađuje i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.


Slični poslovi