Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


PRODAVAC/PRODAVAČICA U FARBARI

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 18-02-2019)
Oglas pregledan: 705 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Poznatom proizvođaču farbe, potreban PRODAVC/PRODAVAČICA u maloprodajnom objektu

Lokacija: Novi Beograd

Profil kandidata:

Komunikativna, ljubazna, motivisana i odgovorna osoba (godine kandidata nisu bitne). Prednost imaju kandidati koji poznaju rad na kasi

 

Uslovi:

- Početna plata 35.000 RSD

- Radno vreme od 7h

- Prijatno okruženje

- Mogućnost napredovanja

Vikend slobodan

 

KONTAKT

Antifašističke Borbe 21e, Novi Beograd

069/639963

011/2600470

011/3018667

[email protected]

www.ozeuropaptz.rs


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
OMLADINSKA ZADRUGA EUROPA PTŽ

Beograd, Antifasisticke borbe 21e

PIB: 100199768
Matični broj: 07916175

Mladima dajemo svu podršku i pomoć u pronalaženju prvog posla. Omladinska zadruga Europa PTŽ predstavlja neizostavnu kariku na putu formiranja ličnosti svake mlade osobe. Poznato je da radna iskustva doprinose formiranju vredne i ozbiljne ličnosti koja potpuno razume odgovornost. Ne zaboravimo da rad preko omladinske zadruge često predstavlja prvo radno iskustvo nekog omladinca i kao takvo ono poseduje dodatni pedagoški karakter. Mladi ljudi se preko omladinske zadruge detaljnije upoznavaju sa radnom klimom u zemlji a stiču i mnoga lepa iskustva: upoznavaju veliki broj mladih ljudi, povezuju se i stiču iskustvo rada u nekim od velikih firmi sa kojima Omladinska zadruga Europa PTŽ sarađuje.

Omladinska zadruga "Europa PTŽ" sarađuje sa oko 500 pravnih lica u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, među kojima su velika javna i društvena preduzeća, državne ustanove, instituti, više domaćih i inostranih banaka, kao i sa velikim brojem privatnih preduzeća i radnji iz svih privrednih grana. Naša studentska zadruga sarađuje i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama u Beogradu.


Slični poslovi