Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Prodavci za renomirani brend u objektu Dufry na Aerodromu Nikola Tesla

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 28-11-2018)
Oglas pregledan: 775 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd, Surčin
Omladinskoj zadruzi Tim potrebni prodavci za renomirani brend u objektu Dufry na Aerodromu Nikola Tesla ( duty free shop). Potrebno je poznavanje engleskog jezika, petodnevna radna nedelja, osmočasovno radno vreme. Plata se kreće od 34.000,00 dinara do 38.000,00 dinara. Paćeni svi doprinosi.
 
Poslati CV ili se javiti na 063/300-422

Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 2

O poslodavcu:
TIM omladinska zadruga

Beograd, Kruševačka 27

PIB: 101735435
Matični broj: 6213979
Lokacija posla uvećaj mapu

Omladinska zadruga osnovana 1992. godine i nalazi se u vrhu omladinskog i studentskog zadrugarstva. Od samog osnivanja radi po pravilima Saveza omladinskih i studentskih zadruga Srbije. Omladinska zadruga je angažovana na pronalaženju privremeno - povremenih poslova članovima zadruge i e im omogućava da steknu radno iskustvo, radne navike, da zarade za svoje potrebe i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu, nađu i stalno zaposlenje.

Kroz zadrugu je od osnivanja prošlo više od 40.000 mladih od kojih su mnogi dobili, svojim dokazivanjem i stalno zaposlenje.


Slični poslovi