Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Profesor Drvoreza

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 29-05-2018)
Oglas pregledan: 529 puta
Povećaj font: A+ | A-
OGLAS

Pero Art Centar raspisuje konkurs za poziciju profesora Drvoreza. Tražimo vrednu, prijatnu i stručnu osobu da vodi kurs Drvoreza. Potrebna je inicijativa i samostalni rad, podrazumevajući stalno unapređenje i inovativni pristup osmišljavanju i dopunjavanju programa kursa. Ideja je da se osmisli program koji bi  obuhvatio osnovno znanje obrade drveta kroz praktičan rad i uz teorijsku podršku.

O Pero Art Centru

Pero Art Centar postoji više od 8 godina kao centar za umetnički rad i edukaciju. U programu nudimo kurs Slikanje za mlade, za decu od 4 – 18 god. Kursevi za odrasle su trenutno Slikanje, Ikonopis, Slikanje na svili, Drvorez i Modni dizajn i kostimografija. Svi programi su pažljivo i posebno osmišljeni i garantuju savremenu i efikasnu edukaciju, a sve kroz individualni pristup polaznicima. Kursevi nude početni nivo za ljude bez iskustva i predznanja iz datih oblasti.

Zadaci i opis radnog mesta:

  • Stručnost i iskustvo rada u tehnici drvoreza
  • Predavačko iskustvo i kreativnost u osmišljavanju programa nastave
  • Elokventnost i komunikativnost
  • Dobro poznavanje engleskog jezika
  • Tačnost-dolazak na posao na vreme
  • Ažurnost u vođenju evidencije prisutnih polaznika
  • Naplata kurseva prema utvrđenom sistemu

 

 
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
Pero Art Centar

Beograd, Miloja Đaka 6

PIB: 106501710
Matični broj: 61318682

Pero Art Centar – centar za umetnički rad i edukaciju je vodeća škola neformalnog dodatnog obrazovanja dece i odraslih na polju vizuelne kulture i likovnih i primenjenih umetnosti u Srbiji. 

Tokom višegodišnjeg rada cilj nam je da promovišemo prave vrednosti u oblasti vizuelne umetnosti, savremenu profesionalnu edukaciju, širenje kulture kroz različite likovne programe, kao što su kreativne radionice, hobi sekcije, predavanja, likovne kolonije, izložbe i festivali. Ono što izdvaja koncept rada Pero Art centra pored visoko kvalifikovanih profesora, magistara i doktora, jesu kvalitetno osmišljeni programi koji garantuju savremenu i efikasnu edukaciju.


Slični poslovi