Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Profesor engleskog za decu uzrasta od 2.5 do 6.5 godina

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 02-11-2016)
Oglas pregledan: 2119 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Centru za strane jezike Trotalenguas potreban profesor engleskog jezika za rad sa decom vrtićkog uzrasta od 2.5 do 6.5 godina. Neophodno iskustvo u radu sa decom i fleksibilnost rasporeda. Program i sav dodatni materijal obezbeđen. Za više informacija: 060/6698962 i 060/6698963.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
CENTAR ZA STRANE JEZIKE TROTALENGUAS

Beograd, Tadeuša Košćuška 86 a

PIB: 104287520
Matični broj: 60030235

Centar za strane jezike Trotalenguas je osnovan sa namerom da svojim polaznicima na kvalitetan način približi jezik i kulturu neke strane zemlje.

Nastava jezika u našem centru se zasniva na komunikativnoj metodi, što znači da se akcenat stavlja na osposobljavanje polaznika da govore dati strani jezik i da ga adekvatno koriste u različitim situacijama.

Radi kvalitetnije nastave, grupe u našem centru su od četiri do osam plaznika.

Profesorski kadar u našem centru je visoko obrazovan, kvalifikovan i iskusan u nastavi stranih jezika.

Pored udžbenika u nastavi se koriste i audio-vizuelni materijali (flash kartice, mape, fotografije, slajdovi, video i audio snimci).

Za svoje polaznike, centar Trotalenguas organizuje projekcije filmova datog stranog jezika kao i kulturne večeri.

Po završetku kursa svaki polaznik/ca polaže završni test i dobija sertifikat o završenom kursu jezika sa naznakom nivoa koji je savladao/la.

Budi i ti svetski putnik!


Slični poslovi