Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Profesor -ka nemačkog jezika

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 27-11-2017)
Oglas pregledan: 303 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Tip posla: honorarni  posao -freelancing job

Potrebna stručna sprema- : Bachelor, visoka stručna sprema, potrebna diploma Filološkog fakulteta , katedre za nemački jezik i književnost. 

 

Plata- : od 70.000,00  dinara

Iskustvo-: potrebno iskustvo u podučavanju dece i  odraslih , svih nivoa znanja i svih uzrasta.

 

 

Školi stranih jezika Smiley potrebni profesori - ke nemačkog jezika ,  sa diplomom Filološkog fakulteta ,kojima je nemački  prvi jezik .

Potrebno je da kandidat ima iskustva u podučavanju dece i  odraslih svih nivoa znanja i svih uzrasta.

Uz prijavu priložiti i radnu biografiju.
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 1

O poslodavcu:
Škola stranih jezika Smiley

Beograd, NEHRUOVA 46/28

PIB: 104720409
Matični broj: 60437009

Škola stranih jezika "Smiley" postoji 10 godina i svoju reputaciju je izgradila nastojanjem da učenje stranih jezika učini drugačijim i kreativnijim iskustvom u odnosu na ono, na koje je većina kandidata navikla. U svojoj metodologiji škola jezika "Smiley" primenjuje najmodernija nastavna sredstva koja podrazumavaju upotrebu audio, video i multimedijalnih, kompjuterski podržanih, sadržaja koja imaju za cilj potpunu interakciju, i primenom kojih kandidat postaje aktivni učesnik u procesu učenja stranih jezika. Akcenat je na jezičkoj veštini SPEAKING, tj. govora mada su zastupljene i ostale veštine (reading, writing, listening). Sva nastavna sredstva koja koristi škola stranih jezika Smiley su publikacije najeminentnijih svetskih izdavača: Oxford, Cambridge, Longman, Macmillan... (kada je u pitanju engleski jezik), Hueber Verlag, Duden,Langenscheidt (izdavačke kuće za nemački jezik) Hachette (najveći francuski izdavač), Edilingua (izdavač za italijanske udžbenike), Santillana - Univerzitet iz Salamanke (izdavač španskih udžbenika), takodje, udžbenici za ruski, holandski, norveški i švedski jezik su izdanja iz matičnih zemalja. Pored ovih koristimo material koji prati i dopunjuje osnovni program kursa, a istovremeno podstiče konverzaciju i dalje proširuje vokabular. Ovi dodatni materijali su tematski vezani za filmove ili popularne pesme na stranom jeziku.


Slični poslovi